RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#34498  Szerző: mgabor

hol kell szavazni meg minek? meg tudjátok, hogy mire szavaztok, vagy csak úgy nyomkodtok bele a világba? lehet az volt a kérdés, hogy "kit verjünk el, mint a szart", ti meg nyomkodtok a magyarokra :)
 #34472  Szerző: donder

:shock: Szavaztam, és még 2155 szavazó egy nap alatt! :D Happy most ez a nap, kisütött a nap! Végre...
 #34435  Szerző: Mauro

Szavazzatok Magyarokra.
( мађарска ) Jobb gomb a szavazás.

http://www.snp1389.rs/
 #34310  Szerző: Snake

Országosan és pláne pesten, ennyi változás ennyi idő alatt.. majdcsak lecserélődött a fél rádiópark.
 #34277  Szerző: SzD

Jááájjjistenemhátmileszmost?
Nem értem, miért vagytok ezen fennakadva. Arra nem gondoltatok, hogy csak azért, mert az embereknek épp nincs mondanivalójuk? Szerintem nem ez az első, hogy viszonylag kevés hozzászólás van. De tényleg nem vágom mi ezzel a probléma. Van olyan előírás, hogy mindennap itt kell lenni, és mindennap írni kell valamit? :)
 #34276  Szerző: djlacee

Elegük lett a Jam Rádió topijkában zajló öldöklésből
 #34268  Szerző: donder

Anyám itt tényleg pusztulás van!!! Csúcsidőben nincs egy árva lélek sem a portálon, csak vendégek... :cry: :cry: :cry:
cry cry cry ;)
 #34236  Szerző: mgabor

• vasárnap
  • mikulás
  • család
  • heripotter
 #34233  Szerző: Pasa

Nagyon rég tapasztaltam ekkora pusztulatot a Radiosite fórumon. Este 7 óta szinte senki nem volt itt. Mi történt? Se terjedés (pedig tropó van), se miskolci esemény (pedig az mindig van), se kábeltévé (pedig jön vissza a BPTV)?
:o
  • 1
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • 541