RADIOSITE Fórum

• Duna TV, dunART

#34392  Szerző: SzD

Gondolom le kellene kapni hozzá a megfelelő bővítményt. Nekem is reklamál érte a böngésző...
 #34391  Szerző: Ghee

Mauro írta:
Ghee írta: Tessék:

http://www.dunatv.hu/musor/videotar?vid=596079
Csak nálam nem indul el.
:(
Az hogy lehet. :oops:
Mit ír ki a géped, miért nem akarja?
 #34289  Szerző: Ghee

SzD írta:Jóóó reggelt! Duna TV Videótár... :boldog:
Bezonyám! :D

Tessék:

www.dunatv.hu/musor/videotar?vid=596079
 #34287  Szerző: SzD

Jóóó reggelt! Duna TV Videótár... :boldog:
 #34286  Szerző: Ghee

Mauro írta: Nem láttuk. Van videód rólad?
Nincs, de nem is tudtam volna felvenni digitálisan, nincs tunerkártyám sem és DVD-recorderem sem. A műsor minden reggel van Dorka meg nem tudom milyen frissítéssel. :)
 #34280  Szerző: Pasa

Mauro írta:Van videód rólad?
Saját magáról??? :o :lol:
 #34239  Szerző: Mauro

Ghee írta:A Duna TV reggeli műsora elindult (mert nekik is kell olyan, ami helyénvaló, de a műsor is nagyon kezdetleges) nem olyan rég, aztán rájöttek, hogy kellene fejleszteni a műsorvezető-brigádot. Az eddigi Duna TVs műsorvezetők, hírolvasok (szerkesztők) szinte kivétel nélkül nagyon profik és példaértékűek, de akiket most vettek fel a reggeli műsorba... hát azoknak még van hova fejlődniük Gyárfás Dorka sem a kedvencem, a radiocafén sem szerettem hallani a hangját, ma meg ott virított a képernyőn. Még jó, hogy egy napon belül váltásban vannak a régiekkel.

Nem tudom figyeltétek-e a műsor "díszletét". :lol:
Nem láttuk. Van videód rólad?
 #34235  Szerző: Ghee

A Duna TV reggeli műsora elindult (mert nekik is kell olyan, ami helyénvaló, de a műsor is nagyon kezdetleges) nem olyan rég, aztán rájöttek, hogy kellene fejleszteni a műsorvezető-brigádot. Az eddigi Duna TVs műsorvezetők, hírolvasok (szerkesztők) szinte kivétel nélkül nagyon profik és példaértékűek, de akiket most vettek fel a reggeli műsorba... hát azoknak még van hova fejlődniük Gyárfás Dorka sem a kedvencem, a radiocafén sem szerettem hallani a hangját, ma meg ott virított a képernyőn. Még jó, hogy egy napon belül váltásban vannak a régiekkel.

Nem tudom figyeltétek-e a műsor "díszletét". :lol:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 17