RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#34525  Szerző: SzD

nyikolaj írta:Ahh...értem.Ezek szerint nem vagy Rise párti? :)
Nem erről van szó, de így is elég helyen hallható lesz majd. :)
 #34524  Szerző: nyikolaj

Ahh...értem.Ezek szerint nem vagy Rise párti? :)
 #34523  Szerző: SzD

nyikolaj írta:Miért maradjon ki?
Mert jobban örülnék, ha maradnának azok az esti műsorok, amik vannak... ;)
 #34522  Szerző: nyikolaj

Miért maradjon ki?
 #34521  Szerző: SzD

árpi írta:Apropó, a Radiositeos cikk szerint az egész N-joy hálózaton szólni fog a RiseFM műsora.
Remélem, a Plusz kimarad...
 #34517  Szerző: mlaszlo

Nagyon szépen szól most a Rise a 88,1-en, megszűnt az a zavaró pattogás is, ami nyár végéig volt jellemző. A 98,9-et is rendbe tették? Ha jól emlékszem ott is voltak problémák.
 #34516  Szerző: Vendég

boly írta:Na kérdezem ! Ilyenkor hol van Szalai Annamária ?
Mikor úgy volt hogy a Sláger kibérli a Roxy frekit, akkor egyből nyilatkozott! Nem úgy van az, be kell jelenteni és minimum 1 hónap jó esetben az átfutása a testület előtt.

A 88.1-en azt csinálhatnak amit akarnak ??? Egyszer ez máskor az, de már egy másik pillanatban megint egy másik adó szól rajta.

Akkor most is tessék komoly büntetéssekkel fenyegetőzni kedves Annamária !

Vagy nem is tud az ORTT ezekről ? Mint pl az Abszolút rádió frekiről nem is tudták, hogy hónapokig nem is szólt. Mivel a törvény szerint 2 hetet lehet kérvényezni rendkívüli esetben.

Ez egy ilyen ország emberek ! Van akinek lehet, van akinek nem.
Az ORTT-nél volt valami olyan határozat,hogy amíg a per tart, addig nem foglalkoznak a dologgal. Gondolom mivel már nincs per és az adás most annak megfelelő,ami az ORTT szerződésekben vannak,nincs gond.

Apropó, a Radiositeos cikk szerint az egész N-joy hálózaton szólni fog a RiseFM műsora. Tud erről vki vmit h melyik adókon?
 #34506  Szerző: systhema

Szerintem szóljon minden héten más adó :lol:
1. hét - Rise
2. hét - Pont Fm (a rockos)
3. hét - N-joy
4. hét - Abszolút (a fekete zenés)

Ebben az országban úgy is mindent lehet! :yeah:
 #34499  Szerző: Richmonde

Végre újra van Rise, de jogos a kérdés, hogy meddig? Remélem jó sokáig, és a Rise mellett egy Kiss Fm is elkélne Pestre. :)
 #34497  Szerző: lambda

boly írta:A 88.1-en azt csinálhatnak amit akarnak ??? Egyszer ez máskor az, de már egy másik pillanatban megint egy másik adó szól rajta.
Az a jobbik eset! :D Emlékeznek sokan a komédiás időszak "csúcsára" amikor is 2 adó szólt egyszerre a viharos sorsú 88,1-en! :D

A lényeg, hogy én nagyon örülök, hogy visszatért a Rise Fm, bizakodom, hogy nem csak hetekre, hónapokra, bár ha őszinte akarok lenni efelől vannak kételyeim!
  • 1
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 470