RADIOSITE Fórum

• AMC (FilmMania, Spektrum, Minimax, TV Paprika, SportTV stb.)

#36431  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:digin lesz ez?
Mivel pont a Sport TV vitte el a DigiSport elől a magyar focit, amely csak a BL-lel nem lett elég vonzó a kábelszolgáltatók számára (Digi-n kívül egyedül a HelloHD-n megy), így nem hiszem, hogy bekerülne.
Másrészt a Digi most úgy tűnik kezdi kiszórni a költségesebb csatornákat és igyekszik olcsóbbakat felvenni, a sportcsatornák pedig pont a költségesebbek közé tartoznak.
 #36430  Szerző: mlaszlo

jeek írta: A hír igaz, elindult Magyarország legújabb sportcsatornája a Sport M .

Minőségileg magasan veri a Sport1 és Sport2-t, arculatilag meg természetesen egységes. Gondolom optikán terjesztik.
Érdekes, a UPC saját hálózatain még nyoma sincsen, se kábelen, se a Direct-en.
A Sport1-et és a Sport2-őt nem optikán kapja a PR vagy annak ellenére is jobb minőségű a Sport M?
 #36376  Szerző: tomee87

Chester írta:Pr Telecom fórumán azt írják hogy elindult a Sport M.
A hír igaz, elindult Magyarország legújabb sportcsatornája a Sport M .
Kép

Minőségileg magasan veri a Sport1 és Sport2-t, arculatilag meg természetesen egységes. Gondolom optikán terjesztik.
 #34605  Szerző: donder

mgabor írta:valószínűleg csak a szolgáltató emelte át rá a hbo textet, mert itt jó ideje már külön van, igaz ugyanolyan dizájnnal
A zöld hátteret kivittem kettős nézetbe (PIP), és akkor láttam hogy 12 szer van kiírva hogy idézem:" HBO csatornák műsorai....................... 101 ". Rámentem 101 re de semmi sem volt rajta. Viszont Spektrum TV TXT-jének fejlécén eddig is "SPEKTRUM" volt kiírva. Nem értem akkor hogy miért egyszer a HBO-t egyszer meg a spektrumot veszi a csatornanévkiíró sávocska.
 #30005  Szerző: mgabor

valószínűleg csak a szolgáltató emelte át rá a hbo textet, mert itt jó ideje már külön van, igaz ugyanolyan dizájnnal
 #29989  Szerző: Pasa

Mauro írta:Tegnap vettem észre hogy HBO TEXT-je megy a Spektrumon. Miért? Vajon mióta lehet így?
Ma már Spektrum teletext van rajta.
 #29928  Szerző: Mauro

SzD írta:Elég régóta. :)
Most már nem tudom hogy van, de régen a VivaTV-nek, a Spektrumnak és az HBO-nak közös TXT-je volt.
VIVA-nak saját text-je volt még a múlt kor. Amúgy VIVA már UPC Directen keresztüljut el a szolgáltatokhoz. Az már nem HBO csomagjába van.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 51