Attis írta:Az a jó, hogy a legjobb tüntetés egy kereskedelmi rádió ellen az, ha elkapcsolnak a hallgatók.
Utáltam a Slágert, mert dögunalmas volt mindig ugyanazt hallgatni. A Neo rosszabb. Mert azt akarják a torkomon lenyomni, amit nem is akarok megemészteni. Ezért én a magam módján tüntetek ellene. (Elkapcs.)
ez nem tüntetés, hanem a szabad csatornaválasztás joga

a torkonlenyomás pedig hosszabb folyamat annál, hogy egy rádió zenéket játszik, abban benne van az is, hogy hosszú éveken át az egész kerrádiózásban, az összes adón csak egy szűk zenei paletta volt elérhető.
itt is eddig volt max a Petőfi, ami eltért, de az tényleg unalmas az ismétléseivel és a tartalmatlan megszólalásaival, most van egy Neo is, ami még nem koptatta el a zenéit, meg legalább adja az érzést, hogy élőben szólalnak meg, valamivel többet, mint hogy ki a következő szám előadója. ismertzenés rádiónak meg még mindig ott vannak a helyiek, tehát a slágerek még mindig felülreprezentáltak az éterben, nem értem tehát a problémát, hogy miért baj az, hogy most már tíz rádióból nem kilenc, csak hét játszik olyan csudanagyszerű muzsikákat