RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#34898  Szerző: hdshouter

Amúgy nem értem, miért nem örültök, ha van hó... Jó, persze vannak szempontok, ami miatt nem lehet éppen öröm tárgya a hó, de hát gondoljatok bele, hogy kb. 10 év múlva olyan éghajlatunk lesz, mint Olaszországnak, ha így folytatódik ez a globális felmelegedéses zűrzavar.
Magyarán csak annyit akarok ezzel mondani, hogy sztem örüljünk, amíg látunk egyáltalán havat. Egész évben napsütés, sunshine, beach van, legalább ilyenkor essen már, amikor kellene!
...szerintem
 #34884  Szerző: tomee87

Arra ébredtem fel, hogy a szemembe vakít a nap :D :D :D :D Azóta is zavartalanul süt. Hónak nyoma sincs, hál' Istennek :)
 #34882  Szerző: Ghee

Snake írta:essen csak végtelen hó :D ha már 20centi van nemtudnak feljönni az autók, lefele meg megállni :lol:
biztos van aki érti a célzást :D
:hehe:
 #34873  Szerző: Snake

essen csak végtelen hó :D ha már 20centi van nemtudnak feljönni az autók, lefele meg megállni :lol:
biztos van aki érti a célzást :D
 #34868  Szerző: Pasa

Elég baj. :stare:
 #34850  Szerző: Szd96

Végre jön a hó!!! :shock: :yeah: :party: :happy:
 #34384  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:
Snake írta:De legalább legyen 1,5m hó :D:D
így van :)
Ha annyi hó nem is, de legalább valamennyi eshetne karácsonyra.
Az origo-s előrejelzést idő közben módosították, most már csak éjszakára jósolnak -6 fok körüli hőmérsékletet 20-a körül.
 #34383  Szerző: djlacee

Snake írta:De legalább legyen 1,5m hó :D:D
így van :)
 #34374  Szerző: Snake

De legalább legyen 1,5m hó :D:D
 #34365  Szerző: Ghee

Mauro írta:
mlaszlo írta:Erre vajon tényleg van esély vagy csak találgatás, hogy dec. 20-a után napközben is csak -7, -8 fok legyen? :o
http://www.ozonenetwork.hu/ozonenetwork ... index.html
Remélem csak találgatás. Nem hiányzik a fagy még éjjel se.
Pedig jó lenne kicsit írtani a vírusokat... :shoot:
  • 1
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 209