RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#35274  Szerző: Cicoo

Pasa írta:Ez most úgy szar, ahogy van. Ha majd jobb lesz, nyugodtan vissza lehet nevezni Slágerre...
Te most ötleteket osztasz? :D
 #35273  Szerző: Pasa

Ez most úgy szar, ahogy van. Ha majd jobb lesz, nyugodtan vissza lehet nevezni Slágerre...
 #35269  Szerző: Kiru

SzD írta:Különben nem értem, miért hiszik, hiszitek sokan, hogy olyan kicsi lenne a hallgatottsága. Mire alapozzátok ezt? Arra, hogy Ti azt hiszitek? Netán arra, hogy neten kevesen hallgatják? Ott van pl. az Aktív Rádió, vagy a Rádió Szombathely, azokat is kevesen hallgatják neten, mégis elég durván piacvezetőek. Vagy mégis mire?
Amire lehetne alapozni, az pl. a főoldalon a szavazás.
587 szavazat után jelenleg:
Neo FM - 25.7%
Class FM - 24%
Helyi vagy regionális rádió - 20.1%
Juventus - 11.9%
MR2-Petőfi - 6%
Rádió 1 - 5.5%
Nem hallgatok rádiót - 3.6%
Egyéb országos rádió - 3.2%

Tudom, más ez, mint mondjuk egy telefonos mérés, de azért mégis...
Szerintem egy picit jobb lett a zenei kínálat de én még mindig azt mondom,hogy januártól sokkal jobbak fognak lenni,hogy versenybe maradjanak!A bumeráng sokat fog lendíteni a NEO fm-en!Szerintem még nagyon keresik a helyüket de alakul ez.Én sokat hallgatom a NEOT és napról napra jobbak.Ti hogy gondoljátok ezt??
 #35268  Szerző: mlaszlo

SzD írta:Különben nem értem, miért hiszik, hiszitek sokan, hogy olyan kicsi lenne a hallgatottsága. Mire alapozzátok ezt? Arra, hogy Ti azt hiszitek? Netán arra, hogy neten kevesen hallgatják? Ott van pl. az Aktív Rádió, vagy a Rádió Szombathely, azokat is kevesen hallgatják neten, mégis elég durván piacvezetőek. Vagy mégis mire?
Valóban nehéz egyelőre leszűrni, hogy mekkora is lehet a hallgatottsága, majd az első mérésekből kiderül, de én meglepődnék, ha nagyobb eredményt kapna. Az utóbbi egy hónapban voltam többfelé és ahol korábban Sláger vagy Danubius szólt (üzletekben, áruházakban, munkahelyeken, ismerősöknél), ott most szinte mindenhol a Juventus megy, esetleg még a Sztár FM, Class FM-t talán egy-két helyen hallottam, Neo-t viszont sehol.
Hallgattam a napokban egy kicsit a Neo-t, de valahogy nekem az jön le, hogy mintha ők se tudnák mit is akarnak játszani. Megy mindenféle stílus össze-vissza, régi és új zene is vegyesen, mindenféle átvezetések nélkül. Nekem továbbra se lett a kedvencem.
 #35263  Szerző: lali87

SzD írta:Dehogy bántasz. Mindenkinek szíve joga, hogy mit szeret, meg mit nem.
Én egyiket sem szeretem, de csak azért nem, mert igénytelenek.
A Bumerángot talán hallgatnám is, ha nem magukról beszélnének, visszavennének az arcukból, ami már a hangfalakon lóg ki, és nem saját magukat fényeznék négy órán keresztül.
A Lali királyból meg el kellene tüntetni a káosz rádiót, vagy azt értelmesebb zenékkel csinálni, meg kevesebb teret kellene adni Boros agymenéseinek. Csak ezek kúrják szét ezeket a műsorokat (na jó, sok minden más is, de azok talán lenyelhetőek).
A Lali király pont Boros agymenéseiről szól :-D Ha az meg a káoszrádió eltűnne kifulladna a műsor.....
 #35262  Szerző: SzD

Dehogy bántasz. Mindenkinek szíve joga, hogy mit szeret, meg mit nem.
Én egyiket sem szeretem, de csak azért nem, mert igénytelenek.
A Bumerángot talán hallgatnám is, ha nem magukról beszélnének, visszavennének az arcukból, ami már a hangfalakon lóg ki, és nem saját magukat fényeznék négy órán keresztül.
A Lali királyból meg el kellene tüntetni a káosz rádiót, vagy azt értelmesebb zenékkel csinálni, meg kevesebb teret kellene adni Boros agymenéseinek. Csak ezek kúrják szét ezeket a műsorokat (na jó, sok minden más is, de azok talán lenyelhetőek).
 #35261  Szerző: lali87

SzD írta:
lali87 írta:én azért örülök, ha nem baj
Valamennyire én is örülök. Az "egyik szemem sír a másik nevet" este van nálam. Alapjában véve nem örülök neki, viszont mégis, mert minden bizonnyal ez(ek) hoz(nak) majd jelentős bevételeket nekik, és mi más lehetne az egésznek az alapja, ha nem a pénz.
Boros Lajos állítólag egyeztet a Lali királyról is az meg vasárnap este lesz a Neo-n. Addig a Slágeren tolják.....ezzel nem bántani akarlak.....de én ennek is örülök.....
 #35260  Szerző: SzD

lali87 írta:én azért örülök, ha nem baj
Valamennyire én is örülök. Az "egyik szemem sír a másik nevet" este van nálam. Alapjában véve nem örülök neki, viszont mégis, mert minden bizonnyal ez(ek) hoz(nak) majd jelentős bevételeket nekik, és mi más lehetne az egésznek az alapja, ha nem a pénz.
 #35259  Szerző: lali87

SzD írta:Azért is írtam, hogy tudom, hogy más ez, mint egy "rendes" (na ja... :gülü2: ) mérés.
De erre azért jobban lehet alapozni, mint bármi másra.
Bocsi az utolsó sorát nem olvastam el a hsz-ednek de a két legfontosabb Sláger műsor ott lesz a Neo-n sokak bánatára...de én azért örülök, ha nem baj...... :yeah:
Ha idáig volt is baj a hallgatottsággal ezután tuti nem lesz :-D
 #35258  Szerző: SzD

Azért is írtam, hogy tudom, hogy más ez, mint egy "rendes" (na ja... :gülü2: ) mérés.
De erre azért jobban lehet alapozni, mint bármi másra.
  • 1
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • 516
  • 584