RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#35354  Szerző: donder

Csak tisztáznám, amíg nem lesznek félreértések:
Mélyen tisztelt Donb, nem én vagyok!

Egyetlen Nick-nevem (itt): donder
Bocs a hozzászólásért, de ezt tisztáznom kellett, ugyanis a két Nick-név picit hasonlít... ;)
 #35325  Szerző: Ghee

csirkebogár írta:
Ghee írta:Ez van most nekik, megörökölték a Slágertől, ezt cserélik majd (?) le Omniára...
Nem, nem, most egy Orban 2300-s van náluk, amit az AHtól kaptak kölcsön és amely régebben a Petőfi alatt volt. Ez amit most vettek zsír új, nemrég érkezett meg az országba, de úgy néz ki már csak az új stúdióval egyetemben lesz beüzemelve.

Gondolod a jenkik majd csak úgy puszira odaadják az új rádiónak a sajátjukat? Főleg annak akik miatt elvesztették a frekijüket :)
Csak klm (Kelemen Zoltán, aki a technikai kialakításért felelős a NeoFM-nél) írta régebben itt, hogy Omnia One-t várnak... én csak erre emlékeztem.
 #35324  Szerző: SzD

Milyen jól tájékozott vagy! :) Remélem Te nem azok közé tartozol, akik csak azt hiszik a dolgokról, hogy tudják. :yeah:
 #35322  Szerző: csirkebogár

Ghee írta:Ez van most nekik, megörökölték a Slágertől, ezt cserélik majd (?) le Omniára...
Nem, nem, most egy Orban 2300-s van náluk, amit az AHtól kaptak kölcsön és amely régebben a Petőfi alatt volt. Ez amit most vettek zsír új, nemrég érkezett meg az országba, de úgy néz ki már csak az új stúdióval egyetemben lesz beüzemelve.

Gondolod a jenkik majd csak úgy puszira odaadják az új rádiónak a sajátjukat? Főleg annak akik miatt elvesztették a frekijüket :)
 #35317  Szerző: Ghee

csirkebogár írta:
Ghee írta:
csirkebogár írta: A Neonál még van egy jó hír, hogy hangzásban mégsem Omnia lesz, hanem megvették a sokkal jobbat, abból is a legmodernebbet. Remélem majd lesz ott valaki, aki be is tudja majd jól állítani!
Melyikre gondolsz pontosan?
Erre: http://www.orban.com/products/radio/fm/8500fm/
Remek választás, ha van szakemberük, aki be tudja jól állítani. Csodákra képes hangzásban.
Ez van most nekik, megörökölték a Slágertől, ezt cserélik majd (?) le Omniára...
 #35315  Szerző: csirkebogár

Ghee írta:
csirkebogár írta: A Neonál még van egy jó hír, hogy hangzásban mégsem Omnia lesz, hanem megvették a sokkal jobbat, abból is a legmodernebbet. Remélem majd lesz ott valaki, aki be is tudja majd jól állítani!
Erre: http://www.orban.com/products/radio/fm/8500fm/
Remek választás, ha van szakemberük, aki be tudja jól állítani. Csodákra képes hangzásban.
 #35313  Szerző: Ghee

#35312  Szerző: csirkebogár

Sziasztok! Hát szerintem sokkal jobb lett a Neo, mint a kezdetekkor volt, akkor szarok voltak a zenék, a hangzás, a technika minden. Kezdik rendbeszedni magukat, gondolom azt ők sem gondolták, hogy elvont zenékkel itt bármit elérnek, de azért bepróbálkoztak nem jött be. A Petőfinél is csak azért nincs semmi változás, mert közpénzből működnek, ha egész nap szünetjelet sugároznának annak sem lenne semmi következménye. Ez viszont egy kereskedelmi rádió, ahol ha nincs hallgatottság, csődbe mennek.

A Bumerángot és a Lali király azt gyűlölöm, mindig is gyűlöltem azt a három képmutató nagyképű ökröt, így azt biztos, hogy soha nem fogom hallgatni.

A Neonál még van egy jó hír, hogy hangzásban mégsem Omnia lesz, hanem megvették a sokkal jobbat, abból is a legmodernebbet. Remélem majd lesz ott valaki, aki be is tudja majd jól állítani!
  • 1
  • 511
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • 584