RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#39156  Szerző: Zoshi

http://port.hu/pls/w/tv.channel?i_date= ... 1&i_xday=4

Február 15-től megváltozik a Nick adásrendje. Leveszik a Hé Arnoldot, és a Fecsegő tipegőket is. Meg a Drake és Josht is.. . :(
 #38630  Szerző: djlacee

Magyar MTV -nek is meglehetne ez a sajátossága mint a románnak, hogy ZENE megy rajta 8-)
 #37515  Szerző: SzD

Ez esetben pedig talán azon kellene gondolkodniuk, hogy ha alacsonyabb áron adják a szolgáltatásukat, akkor a Digi is "barát" lenne.
 #37512  Szerző: Zsolt

SzD írta:
djlacee írta:annyira szarok ezek a DIGI ellenes reklámok :punch:
Ma elcsíptem, elég szánalmas...
De vajon kiknek szólhat az a reklám? Szép és jó, hogy felsorolják, hogy melyik szolgáltatónál elérhető, de aki nem azoknál a szolgáltatóknál van, az úgysem látja. Vagy, ha mégis (mint én is), akkor sem tartom valószínűnek, hogy emiatt szolgáltatót vált bárki is. Bár elképzelhető, hogy valamelyik 10 éves tinilány veri apucinak és anyucinak a taknyát, hogy nincs VivaTV, megáll a világ, ezért (mivel természetesen a gyerek parancsol) inkább váltanak szolgáltatót, így lesz CC is.
Egy ilyen felhívással sosem nézőkhöz kívánnak szólni, hanem a Digi TV-hez. Annó a Filmmúzeum is ezt csinálta, mikor a Fibernet kivette őket.
 #37503  Szerző: SzD

djlacee írta:annyira szarok ezek a DIGI ellenes reklámok :punch:
Ma elcsíptem, elég szánalmas...
De vajon kiknek szólhat az a reklám? Szép és jó, hogy felsorolják, hogy melyik szolgáltatónál elérhető, de aki nem azoknál a szolgáltatóknál van, az úgysem látja. Vagy, ha mégis (mint én is), akkor sem tartom valószínűnek, hogy emiatt szolgáltatót vált bárki is. Bár elképzelhető, hogy valamelyik 10 éves tinilány veri apucinak és anyucinak a taknyát, hogy nincs VivaTV, megáll a világ, ezért (mivel természetesen a gyerek parancsol) inkább váltanak szolgáltatót, így lesz CC is.
 #37468  Szerző: donder

djlacee írta:A Susogós mackók a DIGI magyar székháza előtt kampányolnak :lol:
annyira szarok ezek a DIGI ellenes reklámok :punch:
Legalább a Comedy-t tartság már meg 24 órában a Digisek... :stare:
 #37455  Szerző: djlacee

A Susogós mackók a DIGI magyar székháza előtt kampányolnak :lol:
annyira szarok ezek a DIGI ellenes reklámok :punch:
 #35608  Szerző: Ghee

Pasa írta:Nálunk T analóg van, és nincs rajta VH1.
Akkor levették a délelőttös VH1-et is... :oops:
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 106