RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#35663  Szerző: Ghee

Cicoo írta:
LuciFerko írta:Last christmast idén még nem hallottam, ezis csoda :D
Én igen, de még régebben, mikor "eldugtak" egy karácsonyi számot, és be kellett telefonálni, hogy mi volt az. Egyébként bevallom őszintén, be se mertem kapcsolni a rádiót, mert attól tartottam, hogy ömlenek majd a fülembe az unalomig játszott karácsonyi, jobb esetben csak simán téli hangulatú zenék.
Pedig csak a megfelelő adót kell hallgatni. ;)
 #35661  Szerző: Cicoo

Én igen, de még régebben, mikor "eldugtak" egy karácsonyi számot, és be kellett telefonálni, hogy mi volt az. Egyébként bevallom őszintén, be se mertem kapcsolni a rádiót, mert attól tartottam, hogy ömlenek majd a fülembe az unalomig játszott karácsonyi, jobb esetben csak simán téli hangulatú zenék.
 #35660  Szerző: egon2

Áldott,békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
 #35652  Szerző: djlacee

Én már jópárszor, de pl Neo -n hallottam azt a Trémobil reklámzenét is
 #35651  Szerző: Ghee

SzD írta:
LuciFerko írta:Eddig a 3 nagy rádió egymást próbálta űberelni abban hogy hol megy több karácsonyi zene
Jó lesz már, ha vége lesz ennek a karácsonyi őrületnek, mert a tudatom tele van azzal, hogy majdnem az összes rádióban minden 4.-5. zene karácsonyi. Ráadásul minden évben ugyanazok a karácsonyi nyáladzások. :gülü:
Hát jah... TV-ben és rádióban egyaránt. A bevásárlóközpontokban meg már lassan szeptember végén indul a karácsonyozás. :hehe:

Jó pihenést az Ünnepekre Mindenkinek. ;)
 #35650  Szerző: LuciFerko

Last christmast idén még nem hallottam, ezis csoda :D
 #35647  Szerző: SzD

LuciFerko írta:Eddig a 3 nagy rádió egymást próbálta űberelni abban hogy hol megy több karácsonyi zene
Jó lesz már, ha vége lesz ennek a karácsonyi őrületnek, mert a tudatom tele van azzal, hogy majdnem az összes rádióban minden 4.-5. zene karácsonyi. Ráadásul minden évben ugyanazok a karácsonyi nyáladzások. :gülü:
 #35646  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:Eddig a 3 nagy rádió egymást próbálta űberelni abban hogy hol megy több karácsonyi zene, most végigkapcsolgatom a Classt, Neot, Juventust és sehol semmi ilyen :shock:

Class: Hooligans - Menj tovább
Neo: KFT - Balatoni nyár
Juve: Enrique Iglesias - Bailamos
Én is ugyanezt tapasztaltam, még a Rádió1-en is több karácsonyi jellegű szám megy, mint a nagyobb adókon. A Class-on elvétve van egy-egy karácsonyi szám, de a Neo-n és a Juventus-on még egyel sem találkoztam.
 #35645  Szerző: Cicoo

LuciFerko írta:Hollandia egy szép ország ;) (nem amiatt amire először gondoltok :P )
Szóval nem azért, mert szép zöld a fű. Meg a térképen is szép zöld. ^^
 #35644  Szerző: Szd96

LuciFerko írta:Hollandia egy szép ország ;) (nem amiatt amire először gondoltok :P )
Hát ja ^^
  • 1
  • 420
  • 421
  • 422
  • 423
  • 424
  • 541