RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#3566  Szerző: nyikolaj

Ez érdekes szerintem is.Egy olyan városnak mint MISKOLC,mimimum 3 helyi kereskedelmi rádionak kell lenni.NYIREGYHÁZÁN ez megoldott.(gold,sunshine,retro)Pedig kevesebb a lakossága mint miskolcnak.OK,hogy van juventus meg szar fm...BOCSÁNAT sztár fm,de akkor is rohej van miskolci rádiozásban.A 103 mhz-et akkor hallgatom amikor a hátam kozepét látni vélem. Amugy GOOD BY GOLD FM! :mrgreen:
 #3524  Szerző: Johnny

Ez egy falu.
Még kereskedelmi rádiónk sem lesz.
 #3514  Szerző: Pasa

Biztos szar volt ez a Gold FM (én sose hallottam), de ha lekapcsolják, Miskolcon még üresebb lesz az amúgy is "szellős" éter.
 #3483  Szerző: Obladioblada

Senkit nem akarok kiábrándítani, de fog ez még szólni egy jó darabig. Én örülnék legjobban, ha nem lenen igazam...

Amúgy én már azt várom, hogy az elhalkulás után hol fognak először munkát kapni az állás nélkül maradt munkatársak. Ki lesz őket hajlandó alkalmazni? Nyilván van pár lehetőség, de mégis... Továbbá arra is kiváncsi vagyok, hogy a Gold helyén majdan elinduló új rádió milyen stábbal fog felállni. Lesz e átfedés? Lesz e casting? :D

Előreszaladtam, tudom, de mégis...
 #3429  Szerző: VidámSrác

téeszelnök írta:ha fellebbezés miatt az ortt engedély megszüntetése még nem jogerős, akkor él az adóengedély is.
téeszelnök írta:...perre viszik, azt elhúzzák még másfél-két évig, addig átmentenek mindent másik cégbe
srácok!

nem tudom, hogy mit mondtak a hír tv-n, én részben a tegnapi boon-os cikkből ismerek bizonyos információkat, ahol azt írták, hogy a nyári ortt döntés most lett jogerős. vagyis az advertumnak eddig lehetősége volt a határozatot megtámadni a bíróságon, de nem tette.
Szalai Annamária hozzátette: a miskolci és debreceni rádiókkal kapcsolatos nyári döntés mára jogerőre emelkedett, így – szerdán – a rádióengedély visszavonását kezdeményezték. Mi történik, ha a műsorszolgáltatási engedély felmondása ellenére is tovább üzemel a rádió? A nyíregyházi esetében még van lehetőség jogorvoslatra, de a miskolci és debreceni rádióknál már nincs – válaszolta Szalai Annamária. Hozzátette: ezeknél egyszerűen kikapcsolhatja az adást a Nemzeti Hírközlési Hatóság.
forrás: boon: felszámolja az advertum rádióadóit az ORTT

ma felhívtam egy nyíregyházán dolgozó kollégát (nem gold fm-es), aki a következőt mondta erre: "a miskolcinak és a debreceninek már game over!"
ami pedig a dolog érdekesebbik részét illeti: soha olyan gyakran nem hallgattam bele a gold fm adásába korábban mint ma. pedig tudom, hogy a csodára - ha egyszer talán eljön - ebben az országban a normálisnál mindig egy kicsivel többet kell várni. :lol: :lol:
 #3395  Szerző: hdshouter

Johnny írta:de vajon addig mennek frekin is, amíg nincs jogerős bírósági ítélet, vagy az ORTT már döntött és felhívja a Sanyit az NHH-ban hogy ugorjanak már ki elvenni az adót?
Jaja, mert ha pl. már ma lekapcsolják, akkor azt még megvárom és már hűtöm is be a pezsgőt :P :twisted:
 #3392  Szerző: Johnny

Én nem értettem a végét...azt mondta, hogy nem lehet kiírni a frekit, mert bírósági úton meg most megy a hercehurca...egyszóval kapálóznak...de vajon addig mennek frekin is, amíg nincs jogerős bírósági ítélet, vagy az ORTT már döntött és felhívja a Sanyit az NHH-ban hogy ugorjanak már ki elvenni az adót?
 #3390  Szerző: hdshouter

Akkor ezek szerint mégiscsak kampec a Gold-nak :D
 #3388  Szerző: centerweb

Elkezdődött a műsor (a késleltetett streamon).
  • 1
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 222