Jajj , ne védd már ennyire!!!Senkit nem kezdtem ki!Mégegyszer elmondom! Én a műsorvezetői oldalát említettem, hiszen ez a fórum a rádiózásról szól és nem az emberekről!!!Erre mondtam,hogy szerintem nem ide való, mondtam is egy indokot, hogy -ismétlem: szerintem - pl. késés! Amikor a Neo, Class, stb.. topicocon leírják, hogy Jáskó egy hülye az is személyes vélemény, lehet rajta vitatkozni, ... de attól az még az egyének véleménye. Nem írok senkinek semmit, mert gondolj már bele, hogy jön egy e-mail egy ismeretlen embertől, hogy ez meg ez ezt meg ezt mondja.Hát ez nem az én dolgom,erre való a programigazgató. Az egyénisége az átjön a rádión, az jó, sőt nagyon jó. Kevesen vannak, akik "át tudnak jönni". Az meg, hogy mért hallgatom a rádiót? Nagyon unalmas már az a kifogás, hogy ha valaki kap egy kritikát, akkor rögtön azzal jönnek, hogy nem kötelező hallgatni. El kellene már viselni azt, hogy a kritika nem feltétlenül romboló szándékú.A rádiót pedig azért hallgatom, mert a zenéje tetszik - már ,amikor tehetem és BP-en vagyok.
ui: Te is ugyanazt tetted, anélkül, hogy ismernél formáltál véleményt és szóltál le, szóval.....
Javaslom maradjunk annyiban, hogy nekem nem szimpatikus a műsorvezetése, neked meg igen, de én Jimmy-t sem szeretem, valaki meg igen

(de ettől véleményem még lehet)