Pasa írta:Azért ez csak részben igaz. Ők nem oldiessel pályáztak és nyertek. Az utólagos váltáshoz az ötletet nem csak piackutatásból vették, hanem egy 3 éve nagy sikerrel Budapesten (92,9) és Balatonnál (88,2) működő oldies rádiótól nyúlták le, akik perelni is akartak emiatt. Tehát a szűz piac országos viszonylatban igaz, budapestiben nem.
Én is tudom, anno Hungária rádió néven indult a pályázatában a legközszolgálatibb műsorral amit el lehet képzelni....Hát igen volt más is de az idő megszépíti az emlékeket asszem az is valami Sztár FM volt, valamikor 2000 körül jött a helyére a Deejay...
A "szűz piacot" meg úgy értem, hogy akkoriban nem volt ennyire telítve a piac......és nem volt senkinek a kezében a "szent grál", hogy mit is szeret a magyar. Hosszú évek kellettek ahhoz, hogy a Danubigyus és a Láger kitalálja mi is a pont jó.....ehhez képest a nagy ellenszenv mellett még meg is akarták nevelni a népet (főleg a Neo) hááát én nem biztos, hogy az OTP bölcs döntése volt a bevásárlás Econet részvényekből

A Sláger 7 év után lett nyereséges

(az pont egy koncessziós idő) Valami nagyot kell durrantani januárban, hogy valamit virítani tudjanak....mert ebből baromi nagy bukta lesz.

Félreértés ne essék én spec. pont les@rom a FM1-et, Adveniot meg az összes befektetőt annyit és úgy keres ahogy akar.....de ahhoz túl kell szárnyalni a Slágert és a Danubiust, hogy valami realítás legyen a pályázatukban...
Ők azt mondták, november elején, hogy olyan jók lesznek, hogy el sem hisszük aztán meghallottuk és tényleg nem hittük el......
Szerintem várjuk meg a februárt hátha lesz belőlük valami én azért drukkolok..nagyon erőlködnek csak nehogy sérvet kapjanak

Hátha előkerül az a 2.500.000 hallgató aki csak úgy eltűnt a helyi rádióknál......
De nagy a realitása annak is, hogy a helyi rádiók jó időre beássák magukat.....én kezdem megszeretni a Rádió6-ot igaz bazi antenna kell hozzá, hogy jó legyen a vétel.....