rsite írta:Vagy nevezzem át Radiosite Kocsmára a fórumot?

Csak legyen jó és olcsó sör.
rsite írta:Vagy nevezzem át Radiosite Kocsmára a fórumot?
Cicoo írta:Vagy csak olyat lehet írni, hogy nemszól. mérnemszól. mer' hallgat, azénemszól.. hm?Szó sincs róla...
/off
robivagyokén írta:akik még annyit (keveset) sem tudnak a rádiózásról, mint ti, és olvassák ezt a sok kedves hozzászólást.Szia!
Zizi írta:Barátról/nak is mondunk rossz kritikát, csak az a baj, hogy róla nem tudnék rosszat mondani, mert elérte az életben, amit elért.Ahamm. Ezek szerint, ha valaki elért valamit, annak a további munkásságát tilos kritizálni. Ha pl. eddig egy ügyes kőműves volt, akkor nem szabad neki beszólni, hogy hogy rakja mondjuk a padlócsempét, vagy hogy festi mondjuk a falat.. Értem. Azt hiszem, megint tanultunk valamit.
Zizi írta:Kíváncsi lennék, Neked hogy ment volna elsőre.Ezt a mondatot hányszor hallottam már.. Attól függ, mi lett volna a feladat. Ha az, amit legutóbb csináltunk, hogy 2 mondatra ugrottam be a laborba, és belecsöppentem egy mikrofonpróbába, amiből egy 4+2 szereplős, spontán élő adás lett, először a semmiről, meg a terveinkről, aztán meg hirtelenjében kívülről be-be dobott témákról, akkor valószínűleg valami összefüggéstelen, hallgathatatlan, össze-vissza valami lett volna a produktum. Hála a jó égnek, csak kb. 5 ember hallotta élőben, azok is a haverjaink voltak.
Zizi írta:A privát üzenetre pedig annyit mondanék, ha ez b*ssza a csőröd, hát az nem a Robi hibája. Ezek szerint győzött a jobb, de ezt nem kellene megbosszulniTe miről beszélsz, Nyuszómuszó? Én nem bosszultam meg semmit, és nem írtam privát üzenetet. Egyébként ja, valóban dobtam egy jelentkezést én is, az esélytelenek nyugalmával, de csak azért, mert kíváncsi voltam, hogy mekkora kamu, hogy utcáról beesett embereket keresnek egy fiataloknak szóló kereskedelmi rádióba, és ha be is hívnának, mik a szűrési feltételek. Viszont néhány nagyon tehetséges barátom, ismerősöm is jelentkezett, ők viszont komoly tervekkel, akik ugyan fiatalok, ennek ellenére van tapasztalatuk, de nem lettek felvéve..
árpi írta:És azt is leírnátok, hogy mi a bajotok vele??Orrhang leírta, oké. Többiek?
De csak Karácsony után
Mert annál egyszerűbb dolog nincs, hogy "szar, szar, szar,nemtetszik".