RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#35853  Szerző: Obladioblada

Megvették, gyorsan megcsinálták, és elkezdték betermelni a reklámbevételt. Gondolom már be van adva a névváltoztatási kérelem az ortt-nek, vagy be lesz, de mint tudjuk arrafelé lassan dolgoznak, így egyelőre ezért maradt ez a név, feltételezhetően. Olyan ez mint az Express/Jam rádió. Ott se várjunk változást addig, amíg az ortt napirendi pontjai között fel nem fedezzük a kérelmet. Nem hiszem, hogy bárki úgy változtatna nevet, hogy előtte azt ne bírálnák el. Sokba lenne... Türelem.
 #35850  Szerző: Zoey

Valóban fura volt, hogy az ünnepek alatt többször a Rádió Plusz név hangzott el a műsorvezetőktől is, egységes név tényleg jobb lenne.
De nem vagyok benne biztos, hogy lecserélik a nevet, hiszen akkor minek csináltak volna ennyi Sztáros szignált, spotot?
 #35847  Szerző: SzD

Balázs korábban már írta, hogy ez nem a végleges neve a rádiónak.
 #35842  Szerző: nyikolaj

Egyébként néha azt érzem,hogy a 103 mhz mintha identitás zavarban lenne.Jó lenne,ha már végre eldőlne,hogy mi is legyen a rádio neve,mert egyszer Sztár fm,máskor meg Plusz...
Én azt mondom,hogy csatlakozzon Miskolc is a Pluszhoz(ugye mint az Enjoy birodalom keleti régio csapatjához)ne legyen kakukk tojás ezzel a Sztár fm névvel. :)
 #35841  Szerző: molnarb

Zoey írta:Tök mindegy, ez is Sztár FM...
A Szeged, Szentes, Berettyó és Derecske Pluszon és Miskolc Sztáron ment ilyen műsor csak más tartalommal, mert helyi közismert emberek, polgármesterek szólaltak meg. Utána egy Frank Sinatra és egy Rod Stewart koncert ment és reggelig karizneék. Az N-Joyokon nem tudom mi volt szenteste... akit esetleg érdekel, itt a szegedi kompletten:
http://www.radioplusz.fm/kari.mp3
 #35827  Szerző: Zoey

Tök mindegy, ez is Sztár FM...
 #35809  Szerző: Jani

Zoey írta:
Pasa írta:Boldog karácsonyt minden Sztár FM hallgatónak!
Köszi, Neked is! ;)

Nagyon jól össze volt rakva a Sztár szentesti műsora. Lehet, máshol is szokás, de én először hallottam ilyet, hogy a rádió munkatársai szavaltak, énekeltek, mondtak el meséket a karácsonyhoz kapcsolódóan, a legszebb karácsonyi dalokkal fűszerezve. Nagyon meghitt volt, nálunk otthon ez szólt a karácsonyi készülődésben, a vacsora közben. Az ilyenekkel sokkal közelebb lehet kerülni a hallgatókhoz, főleg egy ilyen városban, ahol ez az első közös karácsony! Gratu érte!!
Gondolom a Plusz-on, meg esetleg az N-Joyokon is ugyanez szólt.
Szerintem Pasa a 102.1 Sztár FM -re gondolt.
 #35803  Szerző: Zoey

Pasa írta:Boldog karácsonyt minden Sztár FM hallgatónak!
Köszi, Neked is! ;)

Nagyon jól össze volt rakva a Sztár szentesti műsora. Lehet, máshol is szokás, de én először hallottam ilyet, hogy a rádió munkatársai szavaltak, énekeltek, mondtak el meséket a karácsonyhoz kapcsolódóan, a legszebb karácsonyi dalokkal fűszerezve. Nagyon meghitt volt, nálunk otthon ez szólt a karácsonyi készülődésben, a vacsora közben. Az ilyenekkel sokkal közelebb lehet kerülni a hallgatókhoz, főleg egy ilyen városban, ahol ez az első közös karácsony! Gratu érte!!
Gondolom a Plusz-on, meg esetleg az N-Joyokon is ugyanez szólt.
 #35714  Szerző: Pasa

Boldog karácsonyt minden Sztár FM hallgatónak!
 #34664  Szerző: Cicoo

Zoey írta:miért kell minden harmadik dalnak saját választásúnak lennie?
Talán mert szinte senki nem kér zenét. (Úgyis leadják, ha kérik, ha nem-elven.) Amit meg mégis kérnek, az meg lehet, hogy be van pakolva 2 órával a kívánságműsor utánra mondjuk, és azért nem adják le. Nem hinném, hogy olyan sok zenéjük lenne, hogy 3-4 napig is kihúzzák ismétlés nélkül.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 65