RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#36128  Szerző: Adam

Promenád írta:Most hallgattam bele a netes adásukba. Nem zajos, csupán annyi a bibi, hogy egy rádió van rákötve valószinű a gépre és amit tudd venni az megy ki. Amikór egy picit több a zaj, akkor éppen valami árnyékolhatja az antennát. :D
Télleg' nem zajos most se...
 #36117  Szerző: Promenád

Most hallgattam bele a netes adásukba. Nem zajos, csupán annyi a bibi, hogy egy rádió van rákötve valószinű a gépre és amit tudd venni az megy ki. Amikór egy picit több a zaj, akkor éppen valami árnyékolhatja az antennát. :D
 #35932  Szerző: donder

Itt se jár a moderátor... :)
 #35920  Szerző: Cicoo

/*legyen neked jó*/
 #35896  Szerző: orrhang

Nem igazodik az állításod, bármennyire szeretnéd! Leírják az emberek a véleményüket és kész! Ennyi, nem kell mögötte semmi mást keresni! Egyébként meg a hallgatók tényleg hülyék :D

De akkor legalább legyen bikinis box!!!
 #35894  Szerző: tomee

Ahogy így elnézem egyeseknek rohadt sok szabadidejük lehet, mert már napok óta pár olyan dologgal kapcsolatban megy vita, amiről jó esetben is csak 5 percet lenne érdemes beszélni.
És itt igazolódik be az az állításom, amit pár oldallal korábban leírtam, hogy ha nincs téma, akkor gyorsan csináljunk valamiről, lehetőleg valami fikkantás legyen, mert arra úgyis mindenki rákap. De kérdem én: Nem tök mindegy, hogy ki mit csinál a Roxyban? Hallottam már sokkal cifrább dolgokat is, nagyobb rádióknál. Ha meg roxyrobi megnyilvánulásai ártanak a Roxy érdekeinek, hát arra van a főnöke, hogy ezt a tudtára adja.
Ne unalomból meg indulatból írogassunk már dolgokat, és ne két percnyi rádióhallgatás után, mert egyrészt nem ez ad képet arról, hogy valójában mi is folyik a rádió falain belül, másrészt pedig ezzel csak azt a sztereotípiát erősítitek meg, hogy a hallgatók hülyék.
 #35891  Szerző: Zizi

Én meg nem támogatom a dolgot :D .
Robi meg majd megvédi magát, ha akarja. Na én kiszálltam, de azért majd olvasgatlak tovább benneteket. Azért csak Roxyzzatok jó hangosan ;) !
Szevasztooooook :D !
 #35890  Szerző: orrhang

Nem tudom, hogy van -e értelme egyáltalán ennek a fórumnak. Amikor valaki kap egy kritikát, ahelyett, hogy beszélgetnénk róla, vagy elfogadná, vagy egyáltalán csak elgondolkodna rajta, ahelyett jön egy "rajongó", akinek halvány f..ja sincs a rádiózásról és elkezdi foggal-körömmel védeni, vagy jön a "nem tetszik nem kell hallgatni, el lehet tekerni, ki lehet kapcsolni szöveg" Egy dolgot felejt el az, aki ezzel takarózik. Azt, hogy ez egy szolgáltató ipar és a hallgatók (azaz mi ) adjuk azt a réteget, akik után a rádió és az illető is a pénzét kapja. R-go, ha mi(és a mi-n itt egy bővebb réteget értek) nem hallgatjuk, akkor nincs bevétel, lehet becsukni a boltot. A tizenévesek pedig ilyen szempontból annyira nem relevánsak, hiszen nem vásárlóképesek.
Magam részéről én leírtam a véleményem, én továbbra sem leszek RoxyRobi rajongó (Ahogy Jimmy sem:) ). De azért legyen már itt normális vita, ha már létezik ez az oldal!!!!

Egyébként az iszapbirkót én is támogatom... :yeah:
 #35889  Szerző: Zizi

Hát Robi...most én is jól megkaptam. Nem mennek nekünk ezek a nyelvtani dolgok, de sebaj, jövőre újra megpróbáljuk. Már csak pár nap :D !
 #35887  Szerző: Zizi

:D :D :D :D
  • 1
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 333