SzD írta:Mondom, nem akarok kötekedni, meg nem is akarok ebbe jobban belemenni. Na jó kötekedek mégis egy kicsit...pl. az, hogy dehogynem az nem külön van. Meg a névelőknek sem vagy feltétlen híve, stb. Nagy általánosságban nincs gond a helyesírásoddal, de azt azért nem mondd, hogy mindig mindent helyesen írsz...és itt nem a véletlen félregépelt dolgokra gondolok.Ok értem. Biztos az oktatási rendszer miatt ilyen rossz az emberek helyesírása.
Viszont mindezt nem is személy szerint Neked írtam, hanem úgy általánosságban. Épp azzal kapcsolatosan jutott ez az eszembe, hogy olvasgattam az ilyen jellegű "zenéknél" a kommenteket.
Mauro írta:SzD írta:Amúgy én nem akarok kötekedni, és ezzel nem akarok elindítani egy "lavinát", de...kurva nagy magyar az, aki még helyesen sem tud írni.Dehogy nem tudok.
rsite írta:Nem Adminisztrátort komcsiztam aki törölte mert nem őt zavarta Kárpátia. Hanem aki neki szólt.Mauro írta:Örülj neki, hogy a "komcsik" nem töröltek még és nem tiltottak ki örökre. Úgysincs más szórakozásod, mint idebaszni a nyomorék makimagyar zenéidet...SzD írta:Te jó ég...Azt nem lehet a komcsik múltkor is sírtak és törölték.![]()
Akkor már inkább a Kárpátia előadásában...