LuciFerko írta:http://194.149.24.11/NetASFRoot/1956/11_05__02_15.wmv56-ban még nem hallgattam a SZER-t. A klasszikus, 60-as 70-es évekbeli RH vétel átlagos volt, terjedéstől, a szándékos zavarástól, és készüléktől (antennától) függően változó minőségű. Nem véletlenül sugárzott 13 métertől 49 méterig minden sávon. KH adás akkor már nem volt. Ez a felvétel szerintem valami profi helyen (belügyi lehallgató állomás, vagy valami hasonló) készülhetett, nem a "nép" által is megvásárolható, erősen közepes minőségű készüléken.
Ilyen jó minőségű volt a szabad európa? Nagyobb fédelést sem hallok. Más kérdés, hogy hol készülhetett a felvétel.
donder írta:Hát ilyet sem hallottam még AM-ben!! Valami Monótól lényegesebben jobb szignál jön az MW 602 KHz-en. Elvileg RR Actuál!in bucuresti exist 603khz atena sateor and 603khz is rractual . In the night when down program 603 near me appear other radio + rractual . In the time start e-skip band is full range ! I am a loop antena , and in thime e-skip am antena not functionally , appear noise!