Kiru írta:Várjuk meg februárba a hallgatottsági listát,ott sok minden kiderül!Szerintem 18.a bumeráng sokat fog lendíteni a hallgatottságukon,na meg az új proci!
A nullához képest már a "slágeresedés" is sokat javitott.. Én arra leszek..lennék kíváncsi, hogy 1 év múlva, hogy alakul a két új hallgatottsága elődeik gyatra teljesítményéhez képest....

Szerintem örülnek ha megközelítik, én egész sok érdekes rádiót vettem észre mikrokörnyezetemben mióta megszűnt a Danubigyusz és a Láger....és hallgatom is őket főleg a Rádió6-ot. És a Juve is nagyon szimpi, szerintem ez rengeteg más embernél is előfordult. Már nincs annyira igényem rájuk.......A Bumeráng az ami esetleg visszahúzza őket ebben egyet értek

....Mert az "Az élet görbe oldala.." és "Jéghidegen az igazi..." és persze "A Bumeráng mindig visszajön, visszajön, visszajön, visszajön, visszajön, visszajön, visszajön, visszajön....."
Az adás minősége az elején volt amatőr rádión aluli azóta sokat javítottak rajta.....ez már szinte csak finomhangolás volt....de tény nagyon szépen szól! Az új procit csak a vájt fülűek vették-veszik észre.......
Szerk: Arra is kíváncsi leszek, hogy hátrálnak ki abból a nagyképű "mi olyan újat adunk, hogy a homlokotok behorpad" kampányból amivel indultak. Igénytelen

Sláger zenék egy kis Danubiusszal

vegyítve és az undoritó reggeli trió fújjjjj

NeoSláger.....Az ÉN ÚJ rádióm! Ha ez így lesz akkor én hallgatni fogom......nem jó szájízzel de majd csak megszokom......