RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#36390  Szerző: szemilan

Na a változásokról!
Az Biztos, hogy mindig Reggel 6-tól este 8-ig lesz műsorvezetés.
Aztán lehet tévedek :) Nem kizárt.
Szombat Reggel Sztársáv 6-10-ig Aztál 10- Délután 2-ig Somogyi Zolival Élő kívánságműsor. Majd Bálint Edina műsora este 8-ig.
Vasárnap:
6-9-ig Sztársáv
9-10-ig GigaMad (vagy hasonló nem tudom..bár aztán lehet, hogy este 9-10 lesz belőle. 10-től 2-ig Szintén Somogyi Zoli majd 8-ig Barabás Bea.
 #36386  Szerző: djlacee

Kapuváron meg mindig is
 #36380  Szerző: LuciFerko

a békési frekiken már októberben az ment
 #36373  Szerző: Vendég

djlacee írta:
árpi írta: a Hírháló Mo. (régen Rádió Hírszolgálat) hírei mennek.
a központi freki(ke)n is? Nem csak a helyi műsorblokkos adóknál?
én a 89.5-öt hallgattam
 #36372  Szerző: djlacee

árpi írta: a Hírháló Mo. (régen Rádió Hírszolgálat) hírei mennek.
a központi freki(ke)n is? Nem csak a helyi műsorblokkos adóknál?
 #36371  Szerző: Vendég

Egyébként meg nekem nem úgy tűnik szerencsére,hogy olyan akar lenni, mint a Sláger volt. Nagyon hasonló,de nem olyan..pl a Slágeren kb 5 év múlva ment volna le először Beyoncé - Halo c. száma,itt meg játsszák szépen.
 #36370  Szerző: Vendég

SAM írta:Bár még ünnepi a műsorrend, de azért sejtető egy-két további változtatás...

Úgy tűnik számomra, hogy vége az üzenetrögzítős kívánságműsoroknak. Ma 10-től négy órán át élő kívánságműsor volt Somogyi Zoltánnal, az eddigi üzenetrögzítős pedig nem volt, 17 óra után is Bálint Edina hangja volt hallható!

Bár csak találgatok, de elképzelhető, hogy a régi kivik helyén hétfőtől Somogyi Zoltán lesz! Hétfőn minden kiderül és mindenki derül...vagy nem?
A hírbed és top of hour is új és a Hírháló Mo. (régen Rádió Hírszolgálat) hírei mennek.

E 3 újdonságból mondjuk nekem egyik sem jön be.... a hírloop és az óranyitó kifejezetten sz*r...
 #36341  Szerző: nyikolaj

Én azért most egy kicsit hiányoltam a Szilveszter esti pörgést.Talán emlékeztek,hogy tavaly szinte leadták az egész Juventus mixes szériát.
Most meg olyan monoton volt minden
De egyébként nem csak a Juvon...
 #36338  Szerző: SAM

Bár még ünnepi a műsorrend, de azért sejtető egy-két további változtatás...

Úgy tűnik számomra, hogy vége az üzenetrögzítős kívánságműsoroknak. Ma 10-től négy órán át élő kívánságműsor volt Somogyi Zoltánnal, az eddigi üzenetrögzítős pedig nem volt, 17 óra után is Bálint Edina hangja volt hallható!

Bár csak találgatok, de elképzelhető, hogy a régi kivik helyén hétfőtől Somogyi Zoltán lesz! Hétfőn minden kiderül és mindenki derül...vagy nem?
 #36330  Szerző: lali87

olvaso1 írta:Talán Bolla Zsoltnak köszönhető. Az biztos hogy 2010-ben egy másik arcát mutatja majd a juve. :)
Már 2009 végén elkezdték :-) Olyan lesz...azaz már olyan mint a Sláger volt... Újra rendeződött a rádiós piac hála a Sláger és a Danu megszűnésének :)
  • 1
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 260