RADIOSITE Fórum

• Bandscan

#36399  Szerző: Ghee

donder írta:
LuciFerko írta:romániában is ez a helyzet sok helyen ÜRES az FM sáv! Az kéne mint ausztriában: minden ilyen helyre átjátszókat telepíteni a falvakba, autópálya mellett.
Tudod mi pénz az az államnak? legalább 2 misi/átjátszó (munkadíjakkal, meg az adócsalásokkal együtt!)
2 misi milyen pénznemben, mert forintban még a kerítés sem jön ki belőle... :D
 #36396  Szerző: donder

LuciFerko írta:romániában is ez a helyzet sok helyen ÜRES az FM sáv! Az kéne mint ausztriában: minden ilyen helyre átjátszókat telepíteni a falvakba, autópálya mellett.
Tudod mi pénz az az államnak? legalább 2 misi/átjátszó (munkadíjakkal, meg az adócsalásokkal együtt!)
 #36381  Szerző: LuciFerko

romániában is ez a helyzet sok helyen ÜRES az FM sáv! Az kéne mint ausztriában: minden ilyen helyre átjátszókat telepíteni a falvakba, autópálya mellett.
 #36374  Szerző: donder

mkabelhusk írta:jaja viszont SK ban a hegyek között még ez is kevésnek bizonyul. :)

nyáron mikor mentem az 533 úton (Betliar utáni elágazás után)

a hegyek között egy adó sem jött egy két kanyart leszámítva
(térerő sem volt )
Ez mondjuk érthető, mert árnyékolnak!
Megoldás: Minden hegy tetejére adóállomás! :D :hehe:
 #36361  Szerző: mkabelhusk

jaja viszont SK ban a hegyek között még ez is kevésnek bizonyul. :)

nyáron mikor mentem az 533 úton (Betliar utáni elágazás után)

a hegyek között egy adó sem jött egy két kanyart leszámítva
(térerő sem volt )
 #36358  Szerző: donder

Szlovákok meg mindig jönnek, a teljesítményükkel... :D
 #36357  Szerző: donder

mkabelhusk írta:igen többnyire csak tropó esetén jön be tökéletesen

erősítős antennával sikerült (igaz gyengén) befogni normál körülmények között. a szerb rádió adók viszont minden este és reggel tökéletesen jönnek

állandó jelleggel veszem (87,7; 90,1; 92,7; 96,6; 97,6; 101,5; 104,3) (SK ADÓK)

( szerb RTS 2 is szinte minden este jön 90% minőséggel 20h körül majd később egy horvát adó elnyomja dalmacia asszem )
http://www.radiodalmacija.hr/

Én a Dalmacija radio-t eddig mindössze kétszer vettem! Júli 25 hajnali 3 órakor, és most tegnapelőtt éjjel 2 órakor, a 87,8 MHz-en, de rohadt gyengén!
Nekem az RTS 1 jött be eddig, de már nem emlékszem melyik frekin...
http://www.rts.rs/
 #36356  Szerző: mkabelhusk

igen többnyire csak tropó esetén jön be tökéletesen

erősítős antennával sikerült (igaz gyengén) befogni normál körülmények között. a szerb rádió adók viszont minden este és reggel tökéletesen jönnek

állandó jelleggel veszem (87,7; 90,1; 92,7; 96,6; 97,6; 101,5; 104,3) (SK ADÓK)

( szerb RTS 2 is szinte minden este jön 90% minőséggel 20h körül majd később egy horvát adó elnyomja dalmacia asszem )
 #36314  Szerző: Snake

Jah jó tropó esetén szinte egész Bp-n jön, de ilyen csak ritkán van ;)
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 160