RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#39747  Szerző: attisdújv

Jó nagy kamu ez a vételkörzet térkép! A solti adójuk már itt Dunaújban sem jön mindenhol. Eléggé dél-kelet felé sugároz csak. Mondjuk nem hiányzik, elég gagyi rádió! Gondolom csak azért egységesítették, mert majd jól el fogják adni rövidesen. Ki a fenét érdeklik a megyében a kecskeméti közlekedési hírek, meg hogy milyen kulcscsomót találtak a mittudom én milyen garázsboltban :hehe:
 #39745  Szerző: zenefalo

A 97,2-ön,a gyömrői frekin végre sztereóban szól a Gong,csak mintha fordított lenne a fázis :X.:
 #39736  Szerző: LuciFerko

88.7
 #39735  Szerző: Gyurii91

Szerintem tervezett adó...
 #39734  Szerző: djlacee

http://www.radiosite.hu/index.php?optio ... 4&Itemid=1
"Hogy kell megfosztani településeket helyi rádiójuktól" című rovatunkat hallották!

Apropó, Baja mit keres a térképen?
Kép
 #39663  Szerző: zenefalo

Tegnap este hallottam a gyömrői frekin,hogy 15-től Gyömrő Fm lesz a rádió neve (97.2-ön persze),vajon ez csak a helyi műsorra vonatkozik,vagy leválik a Gong-hálózatról?
 #36642  Szerző: Promenád

orrhang írta:
Jah, vannak ilyen rádiók. Ezek a rádiók azok, amelyeknél egy megszólalás abból áll, hogy elmondja milyen szám következik.
Ez NEM műsorvezetés!!
Én azért egy picit vitatkoznék ezzel, ha megengeded.Mert azok a műsorvezetők, akik tudnak rendesen wamp-elni és még mellette infót is közölni (utinfó, kivi, időjárás, ...), ráadásul mellette mindezt élőben is teszik nagyon profin hatnak és ezek az igazi műsorvezetők!!!! kár, hogy nagyon kevés van belőlük. De wampelni nem egy hónap alatt lehet megtanulni
Ha "ezek a rádiók" nem életképesek már régen megszüntek volna. Nekem csak ennyi a véleményem az egészről.
 #36418  Szerző: orrhang

Jah, vannak ilyen rádiók. Ezek a rádiók azok, amelyeknél egy megszólalás abból áll, hogy elmondja milyen szám következik.
Ez NEM műsorvezetés!!
Én azért egy picit vitatkoznék ezzel, ha megengeded.Mert azok a műsorvezetők, akik tudnak rendesen wamp-elni és még mellette infót is közölni (utinfó, kivi, időjárás, ...), ráadásul mellette mindezt élőben is teszik nagyon profin hatnak és ezek az igazi műsorvezetők!!!! kár, hogy nagyon kevés van belőlük. De wampelni nem egy hónap alatt lehet megtanulni
 #36412  Szerző: Pasa

Beruházhatnának a gödi 97,3-ba is. :yes:
 #35071  Szerző: Nightman01

Igen,hat eleinte nem,de az utobbi nehany hetben kemenyen van potihuzogatas B. Toth reszerol,a Gongban legalabbis.. Ami inkabb erdekesebb lehet,az az altala vezenyelt retro bulik,ha ott is ezt jatssza,akkor az mar hamarabb tudhat idegesito lenni.. :D
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 52