RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#36480  Szerző: SzD

Na mindegy, egy szó, mint száz, sokaknak az volt csalódás, ahogy indult, nekem az a csalódás, amilyen lett. És amilyen ezek után várhatóan lesz. :|
Jó, nem azt mondom, hogy hallgathatatlan, de nem ezt vártam.
 #36479  Szerző: Vendég

SzD írta:
árpi írta:CSI Miamiból ismerheted
CSI-hoz annyi közöm van, hogy szeretem a Who-tól a Baba O'riley-t. :) De inkább nem is akarom ismerni. Lehet, hogy (szinkron)színészként jó, de station voice-nak nem való.
Egyetértek!!! Nagy Sanyi nagyon is jó volt sztem.
 #36478  Szerző: SzD

árpi írta:CSI Miamiból ismerheted
CSI-hoz annyi közöm van, hogy szeretem a Who-tól a Baba O'riley-t. :) De inkább nem is akarom ismerni. Lehet, hogy (szinkron)színészként jó, de station voice-nak nem való.
 #36477  Szerző: SzD

Meg ugye ez a honlap dolog is. Én nem tépem a számat, mert nem omlik össze a világ attól, ha gagyi a honlapjuk, meg attól sem, ha egyáltalán nincs is. De ha már van, legalább történhetne valami. Mondjuk egy műsorrend, vagy egyéb, aktuális tájékoztató a rádióról. Az igazán nem kerül semmibe, ha írnak néhány új post-ot.
 #36476  Szerző: Vendég

SzD írta:Különben tényleg gázos a frissített arculat. Olyan, mintha itt is László M. Miksa hangja menne egy-két alkalommal. De nyilván csak azért, mert agyon van torzítva.
Kőszegi Ákos

CSI Miamiból ismerheted
 #36475  Szerző: SzD

Különben tényleg gázos a frissített arculat. Olyan, mintha itt is László M. Miksa hangja menne egy-két alkalommal. De nyilván csak azért, mert agyon van torzítva.
Különben a többi is csak el lett torzítva, vagy már nem Nagy Sanyi a hang? Vagy van valaki harmadik is?
Nem tetszik, hogy meg akarnak felelni mindennek. De persze nem lehet mást tenni, ezért abszolút megértem.
Inkább maradok a café-nál, az sokkal eredetibb. :D Amikor, és főleg mielőtt a Neo elindult azt éreztem, hogy milyen király, hogy végre van egy országos rádió is, ami jóval színvonalasabb (lesz), mint az átlagos rádiók. Ezt mostmár erősen megkérdőjelezem.
 #36474  Szerző: Vendég

Világ leggagyibb óranyitó szignálja!!...vokális szignál hol van?Másfél hónap lett volna gyártatni egyet!
 #36473  Szerző: Vendég

SzD írta:Addig ment volna a két másik.
Ja,volt róla szó,de vmi jogi szar miatt nem lehetett.
 #36472  Szerző: SzD

Addig ment volna a két másik.
 #36471  Szerző: Vendég

árpi írta:új arculat!
Egyébként sztem pocsék,nagyon nem tetszik... :(
  • 1
  • 496
  • 497
  • 498
  • 499
  • 500
  • 584