RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#36504  Szerző: donb

Kiru írta:
donb írta:Hoppáá!

Sárfalvi Péter a Juventuson. Ő sportszerkesztőként van. Úgy érzem ma még lesznek meglepetések.
Nagyon beleerősít a juventus!
Hogy hogy ezek nem a neora mentek?Mi ez a nagy bevásárlás így hirtelen a juventuson?
Én sem tudom. A Neo ma reggel kezdte felvezetni Bocsiék visszatérését. Kíváncsi leszek később, hogy lesznek a változások.
 #36502  Szerző: Kiru

donb írta:Hoppáá!

Sárfalvi Péter a Juventuson. Ő sportszerkesztőként van. Úgy érzem ma még lesznek meglepetések.
Nagyon beleerősít a juventus!
Hogy hogy ezek nem a neora mentek?Mi ez a nagy bevásárlás így hirtelen a juventuson?
 #36498  Szerző: donb

Hoppáá!

#36497  Szerző: szemilan

2 új hírszerkesztő: Berényi Attila és Kiss Anikó
Ha jól néztem slágerből jöttek.
 #36450  Szerző: Kiru

árpi írta:Egyébként meg nekem nem úgy tűnik szerencsére,hogy olyan akar lenni, mint a Sláger volt. Nagyon hasonló,de nem olyan..pl a Slágeren kb 5 év múlva ment volna le először Beyoncé - Halo c. száma,itt meg játsszák szépen.
A juventus csak legyen pörgős és fiatalos,sok új zenékkel!
 #36411  Szerző: Pasa

árpi írta:Úgy volt,hogy N-Joy lesz rajta...
Isten őrizz... :x
 #36401  Szerző: Vendég

Szelerailway írta:Azt nem tudjátok,itt a nagy változtatások közepette,hogy Bolláék mit terveznek a Sztár Fm pesti frekijével?
Úgy volt,hogy N-Joy lesz rajta...
 #36397  Szerző: szemilan

Nem nem tudom sajna :(
Azt tudom, hogy még szól mert mostanság jön itt is nah meg persze a digin is szól még.
 #36393  Szerző: Szelerailway

Azt nem tudjátok,itt a nagy változtatások közepette,hogy Bolláék mit terveznek a Sztár Fm pesti frekijével?
 #36392  Szerző: szemilan

Nekem nagyon bejön az órakezdő szignál :)
Lendületet ad :)
A hírekhez meg hozzá kell szokni :)
  • 1
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 260