RADIOSITE Fórum

• Lounge Rádió - Dombóvár - 98.7 MHz

#37342  Szerző: SzD

Juventus Rádió 100,2 Kft? Azt hittem, a Plusznak már semmi köze nincs a Juventushoz. Vagy csak a cégnéven nem változtattak?
 #36553  Szerző: SzD

Tudjuk. Már korábban a Mediterrán Rádió topikjában volt szó arról, hogy az N-Joy üzemelteti...
 #36551  Szerző: zenefalo

Érdekes, http://stream.radioplusz.fm:8038/ ezen a linken korábban a 88.1-es rövid élető N-joy streamje ment,mostmár Mediterrán rádiós ID-k mennek rajta :sealed:
 #34737  Szerző: radukanorbert

árpi írta:
radukanorbert írta:
LuciFerko írta:na majd kiderül, hogy mi történt.
Ha jól tudom, akkor az N-Joy Media tulajdonában van a jelenlegi Sztár FM és a Rise FM is. A Rise FM az most nem megvette a frekvenciát, hanem bérli. Szerintem januárban a Sztár FM-en fog megszólalni az N-Joy, de valószínű, hogy a név marad, mivel már van egy Sztár FM adója.
és akkor a Juventus csinált most ezzel magának egy nagyon durva konkurenciát,h eladta a Sztárt...

am. ezekszerint erről írnak a risefm-es cikkben is:
Az N-Joy Rádió FM 88.1 nyolc napot és tíz percet „élt”, bár értesüléseink szerint vissza fog térni a pesti éterbe a nem túl távoli jövőben.
:gülü:
Pontosan, ahogy mondod.
 #34699  Szerző: Vendég

radukanorbert írta:
Ha jól tudom, akkor az N-Joy Media tulajdonában van a jelenlegi Sztár FM és a Rise FM is. A Rise FM az most nem megvette a frekvenciát, hanem bérli. Szerintem januárban a Sztár FM-en fog megszólalni az N-Joy, de valószínű, hogy a név marad, mivel már van egy Sztár FM adója.
és akkor a Juventus csinált most ezzel magának egy nagyon durva konkurenciát,h eladta a Sztárt...

am. ezekszerint erről írnak a risefm-es cikkben is:
Az N-Joy Rádió FM 88.1 nyolc napot és tíz percet „élt”, bár értesüléseink szerint vissza fog térni a pesti éterbe a nem túl távoli jövőben.
:gülü:
 #34694  Szerző: nyikolaj

Miskolcon mi lesz?
 #34692  Szerző: radukanorbert

#34479  Szerző: LuciFerko

na majd kiderül, hogy mi történt.
 #34478  Szerző: mlaszlo

A hírek előtt reklám is volt bőven. Nem rosszak a karácsonyi inzertek, bár kissé kilógnak a rádió arculatából.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 62