djlacee írta:Most mi ez a körbe fekete keret a SPORT2-n??Nekem most teljesen jól jön! 16:9-be próbálják adni a 4:3-at!
djlacee írta:Most mi ez a körbe fekete keret a SPORT2-n??Nekem most teljesen jól jön! 16:9-be próbálják adni a 4:3-at!
jeek írta:Szerinted miért nem sugároz kapcsolat jelet a Sport TV? Olyan sokba kerülne?mlaszlo írta: Érdekes, a UPC saját hálózatain még nyoma sincsen, se kábelen, se a Direct-en.Nyáron még műholdról vették a Sport1-2-t, hogy most mi a helyzet nem tudom. De a Sport M tuti optika, mivel tudomásom szerint műholdon még nincs sehol.
A Sport1-et és a Sport2-őt nem optikán kapja a PR vagy annak ellenére is jobb minőségű a Sport M?
Műsorilag tényleg csak magyar vonatkozású események mennek rajta, a héten már több ÉLŐ közvetítés is lesz rajta. EPG még nincs a csatornán, teletext szintén nincs. A műsor sztereó és a Sport1-2-höz hasonlóan letterboxos megoldást használnak, de a műsor valójában 4:3.
T-n egyébként elindult már??
mlaszlo írta:Szerintem Upc kábelen minél előbb meg fog jelenni,már csak a hazai pálya miatt is.jeek írta: Nyáron még műholdról vették a Sport1-2-t, hogy most mi a helyzet nem tudom. De a Sport M tuti optika, mivel tudomásom szerint műholdon még nincs sehol.Akkor így érthető, hogy miért jobb minőségű, mint a Sport1-2.
Műsorilag tényleg csak magyar vonatkozású események mennek rajta, a héten már több ÉLŐ közvetítés is lesz rajta. EPG még nincs a csatornán, teletext szintén nincs. A műsor sztereó és a Sport1-2-höz hasonlóan letterboxos megoldást használnak, de a műsor valójában 4:3.
A Sport1-en láttam valamelyik reklámblokkban az ajánlóját, de részleteket, hogy hol és mikortól érhető el a csatorna, nem említettek.
UPC kábelen és a Direct-en továbbra sem jelent meg a csatorna.
jeek írta: Nyáron még műholdról vették a Sport1-2-t, hogy most mi a helyzet nem tudom. De a Sport M tuti optika, mivel tudomásom szerint műholdon még nincs sehol.Akkor így érthető, hogy miért jobb minőségű, mint a Sport1-2.
mlaszlo írta: Érdekes, a UPC saját hálózatain még nyoma sincsen, se kábelen, se a Direct-en.Nyáron még műholdról vették a Sport1-2-t, hogy most mi a helyzet nem tudom. De a Sport M tuti optika, mivel tudomásom szerint műholdon még nincs sehol.
A Sport1-et és a Sport2-őt nem optikán kapja a PR vagy annak ellenére is jobb minőségű a Sport M?
donder írta:A http://www.sport1tv.hu/ -n még nem írják a TV-műsort sem, sem hogy van SportM... Csak én vagyok hülye vagy nem a Sport TV üzemelteti?De a sport tv üzemelteti,de még semmi konkrétum!