RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#3710  Szerző: Sz.

Értek mindent, csak a Partot és a Pelsót nem nevezném rádiónak. Inkább mócsing, ez a szó talán jobban illik rájuk...
 #3709  Szerző: RXon

Hat mit is nem értesz?
 #3707  Szerző: Sz.

RXon írta:Ezt egyébként a Pelso,meg a Part Radiotol is megkérdezném.
Pelso és Part micsodától??
"dári"? "ridádó"? nem értem...

:lol:
 #3706  Szerző: RXon

Én igazabol nem értem,miért éri meg hülyének nézni a hallgatot.Ennek igy egészen biztos,hogy csak rossz vége lehet.Viszont,ha ennyire nem érdekli öket semmi,minek csinalnak radiot?Ezt egyébként a Pelso,meg a Part Radiotol is megkérdezném.Csak az esélyt veszik el masoktol,akik meg lehet,hogy igazi radiot csinalnanak,nem konzervet.
 #3696  Szerző: Sz.

Egyébként színvonalas maga a műsor, mármint ami kijön a csövön (ha nem veszek tudomást, az ilyen "apróságokról", mint konzervkivi), de valamiért nem szerethető számomra ez a rádió. Szép, jó, csillivilli, de Deejay-hez, Balaton Rádióhoz, vagy régi, illetve mostani Roxyhoz nem hasonlítható.
 #3695  Szerző: Sz.

Johnny írta:Kevesebbet is kell fizetni, szerkeszteni sem kell.
Ugyan már... Se a Világi Peti nem fog beleegyezni abba, hogy kevesebbért rádiózzon, se a RiseFM nem engedi el őt a hülye koncepciója miatt... Inkább hagyja, hogy lógjon, fizet neki full árat. Ha DTM közvetítés, akkor DTM közvetítés...

De most komolyan: leszarom, hogy konzerv a kivi, amúgyis minden késleltetett élő, meg már megszoktam, hogy hülyének nézik, lenézik a hallgatókat. A bajom az, hogy milyen idióta koncepció már ez, hogy "nekünk csakazértis azok kellenek, akiknek már díszelgett a feje a TV-ben"? Lehet, hogy szépek, na de kérem... ez egy rádió. Csinos 83×125-ös fotót meg mindenkiről lehet csinálni egy szar, több hónapja nem frissített honlap kedvéért... Jó, ha 2-3 embernek jó hangja van a csapat mikrofonba beszélő részéből... Volt több is, azok közül páran már leléceltek. Nem is tudom, miért. :roll:

Annnyi jó hangú rádiós van itt a környéken, akiknél megoldható lenne ez a télen Bp. nyáron Füred játék is, hogy nehéz megszámolni... Nem is kellett volna ennyit perkálni nekik, mint a mostaniaknak, na meg a hallgatóknak is szerintem jobban tetszene. Persze, ha pénztúltengésben szenvednek, akkor megértem, nem szóltam. Na de tekintettel arra, hogy pl pár napja a leghallgatottabb nappali műsorukban 1 darab reklám volt, abban is a kívánságműsor spotja szólt csak (támogató, vagy akármilyen bevételi forrás nélkül), nem hinném, hogy olyan jól menne a dolog. És olyan sokáig...

Pedig olyan jól indult ez az egész, sok reményt lehetett hozzáfűzni!
 #3694  Szerző: Johnny

Én először az avas rádióban hallottam rögzített konzerv kivit...de már az is botrány volt, nem hogy egy kereskedelmi rádióban. Bár ez a legegyszerűbb kereskedelmis műsor. Felvesznek 4 megszólalást 10 perc alatt és kész is van egy óra. Kevesebbet is kell fizetni, szerkeszteni sem kell. Olcsó gyors szar. És persze megbundázott.
 #3689  Szerző: RXon

Kezd komédiava valni a Rise...Vagy tragédiava???
 #3682  Szerző: LuciFerko

pedig sokszor az
 #3681  Szerző: Johnny

Nem mondjátok, hogy konzerv a kivi..... :shock:
  • 1
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • 464
  • 470