RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#37205  Szerző: djlacee

De az ára nem.... vagy?
 #37202  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Akkor ezért van Poén!-om. Na de miért veszik ki a Hálózatot ?
Nem tudom mi lehetett a gond vele. Nem a legjobb csatorna, de meglepő, hogy kiveszik, pedig majdnem minden szolgáltatónál jelen van alapcsomagban.
Viszont így februártól eléggé lecsökken a csatornák száma a digital gold, gold dvr, gold hd dvr csomagokban, -12 idegen nyelvű és -2 magyar nyelvű csatorna :gülü2:
 #37201  Szerző: djlacee

Akkor ezért van Poén!-om. Na de miért veszik ki a Hálózatot ?
 #37200  Szerző: mlaszlo

Csatornakiosztás-változás

Örömmel értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2010. március 16-tól a Poén! csatornával bővül a digital bronze és a digital bronze dvr csomag. A Poén! csatorna műsora - egyelőre tesztjelleggel - már most elérhető a digital bronze és a digital bronze dvr előfizetők számára.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy 2010. február 11-től a Hálózat TV és a Vital TV kikerül a csatornakiosztásból.
További kellemes televíziózást kívánunk!

Forrás: UPC Digital üzenetek
 #36909  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Jó de pl analógon a bronze csomagban van az Extreme Sports Channel is, digitálison meg nem.
Akkor nincs ötletem miért nyitották ki, lehet hogy rosszul állítottak be akkor valamit.
 #36848  Szerző: djlacee

Jó de pl analógon a bronze csomagban van az Extreme Sports Channel is, digitálison meg nem.
 #36777  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Valaki magyarázza meg nekem, hogy miért van POÉN! -om Digital Bronze csomagban, amikor semilyen csatornakiosztásban sem látom az olcsóbb csomagban? Bár a FEM3 sincs benne egyikben sem :lol:
A decemberi számlán Budapestre vonatkozóan azt írták, hogy februártól a Poén analógon bekerül a bronze csomagba. Elképzelhető, hogy emiatt nyitották meg digitálison is.
 #36738  Szerző: donder

djlacee írta:Valaki magyarázza meg nekem, hogy miért van POÉN! -om Digital Bronze csomagban, amikor semilyen csatornakiosztásban sem látom az olcsóbb csomagban? Bár a FEM3 sincs benne egyikben sem :lol:
Ezt nevezik nagyon nagy máknak... :D
 #36731  Szerző: djlacee

Valaki magyarázza meg nekem, hogy miért van POÉN! -om Digital Bronze csomagban, amikor semilyen csatornakiosztásban sem látom az olcsóbb csomagban? Bár a FEM3 sincs benne egyikben sem :lol:
 #36728  Szerző: donder

Debreceni UPC analóg 750-es és digitális TV változások:
Analóg:
Vital TV helyett: FEM3
Comedy Central még mindig nem 24 órás
DOQ helyett Cartoon Network / TCM
VOX-ot kilőtték, helyette semmi sem jött. Így debrecenben az analógon megszűnt a német nyelvű adók sugárzása.
február elején állnak át, fel is veszem az átállást

Digitális:
2 új prémium csomag jött be, a Világ, és az Európa csomag

Berettyóújfalu, Téglás: Az itteni analógról is kiirtották a német adókat... :|
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 103