RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#37256  Szerző: Kiru

klm írta:
Kiru írta:Nagyon remélem,hogy az új stúdióban már minden szép és jó lesz! Jó lenne már látni az új stúdiójukat!JÓ NEO. :yeah:
Megnyugodhatsz: minden szép és jó (bár főleg ez utóbbi jelzőt e fórumon mindenki eltérően értelmezi). :)

Sokat fotóztam (a magam amatőr szintjén), végig az egész építés menete során. Remélem, egyszer a nagyközönség számára is hozzáférhető lesz legalább a képek egy része.
Szeva klm!Feltölthetnéd ide a képeket amiket csináltál mert kíváncsiak lennénk rájuk!Kösz!
 #37255  Szerző: Kiru

klm írta:
Mipi írta:Ezt a kis képet találtam a Café és a NEO épületéről!
http://www.bergmedia.hu/images/kiemelt.jpg

Ebben az épületben van a reklámügynökség is mint pl a Bergmédia aminek Kádár Tamás a vezetője meg tudjuk hogy ő a NEO nak is meg az EMG -nek a vezetője.
Helyesen: Berg Media. És nem reklámügynökség, hanem médiaügynökség (már ha tudjátok a különbséget). És nem Kádár Tamás a vezetője...
Kezd alakulni a neo honlapja!Most akkor ebben az épületben van a neo új stúdiója ?Köszönöm!JÓ NEO, :yeah:
 #37244  Szerző: live

10 éve, Paintben jobb honlapot csináltam, mint amilyen honlapja van ennek az ORSZÁGOS rádiónak... ez is minősíti...
 #37240  Szerző: Promenád

Szelerailway írta:Nos,Így 2 nap hallgatózás után,ki milyen véleménnyel van az új stúdió,illetve az adásprocesszor beállításának hangzásáról?
Az Én meggyőződésem az,hogy -amennyiben igaz az,hogy egy az egyben a Sláger által is használt típusú adásprocira adták le a voksukat és használják-
a Sláger messze szebb,beállításokkal és hangzással szólt.Vélemények?
Vagy ha nem is ugyanazzal az adásprocival, de ugyanazokat a "kihegyezéseket" próbálják használni. Nekem a Sláger sem volt igazán jó, mert a magasok nagyon elmásztak, de a dinamika jobb volt. A NEO-nál az a legnagyobb baj, hogy amikor túl sok az alja egy zenének, baromira nyomja lefele a limitert, ami baromira kihallatszik.
 #37239  Szerző: Promenád

Zoey írta:Uuuuuuh. Ezen most kicsit meglepődtem: mindig figyelem, és általában 3-4-szerese a Class netes hallgatottsága a Neo-énál, ám amit most láttam, azértmár túlzás: Class FM - 1437 hallgató, Neo FM - 100 hallgató... (forrás: Streamstat) Ennyire béna lenne a Neo délutáni műsora? Na ezek után méginkább várom a Szonda-Ipsos kutatásának eredményeit...
Nekem egy Radio Toolbox nevezetű progim van, ami közvetlenül a szerverekről írja ki a hallgatottságott. A NEO-nál most 8 van a 2000-ből, a másik kereskedelminél pedig 134 az 5000-ből... tényleg elgondolkodtató.
 #37236  Szerző: djlacee

06 1 555-100 ?
 #37232  Szerző: SzD

lali87 írta: http://neofm.hu/# <----Mozgolódás van a honlapon...beindultak :-D
Ideje volt már...de nehogy elkiabáljuk a dolgot. Lehet, hogy egy hónap múlva is ugyanez lesz... :cry:
 #37228  Szerző: lali87

Hát igen a Sláger tuti szebben szól, de ott volt idejük megcsinálni...az ittenieknek a semmiből kellett egy rádiót indítani.....ami baromság.....de ha egyszer az ORTT-nek így jobb anyagilag :) Szerintem nem szól annyira vészesen szarul....Nyugi pár hónap..legfeljebb 1 év :oops: és egy a Danubius és Sláger romjain nevelkedett rádiót hallgathatunk a kettejükből kikevert műsor és zenekoktéllal nyakon öntve, remélhetőleg minél profibb kiszerelésben.....

Hát egy zenei, szórakoztató rádióban a madárvédelemről és a globális felmelegedésről beszélni....nem mondom tényleg közszolgálati, meg nagyon fontos téma de hát nem erről kéne szólni...nagyon elkapcsolásra ingerel :)
A Duma arány nagyon sok a Neo-n ez nem tetszik....az ezeröcsi is egy órával kezdődhetne legalább késöbb......
 #37227  Szerző: Vendég

egon2 írta:Az Ezeröcsi c.beszélgetősebb műsort este 8 tól kéne sugározni a Classon is akkor van beszélgetősebb műsor.
akkor a neo-n is van...
  • 1
  • 481
  • 482
  • 483
  • 484
  • 485
  • 584