RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#37276  Szerző: Richmonde

VidámSrác írta:
Kiru írta:Meg szabad tudnom,hogy neked melyik a kedvenc rádiód és miért?Köszönöm!Az én zenei világomhoz ez a rádió áll a legközelebb így 40-en túl!
juj, ez most offtopic lesz, de ha már megkérdezted, nekem nincs kedvenc hazai rádióm, szerintem a magyar rádiózás minden értelemben fényévekkel le van maradva a nemzetközi színvonaltól. ha pedig mindenképpen választanom kell valamit így 30-on innen, akkor a capital fm. hogy miért? hát ezekért az akusztikai orgazmust jelentő keverésekért, pedig ez még 2004-ben volt.
Na ez az ami itt soha nem lesz. Nem a Neo-ban, sehol kis hazánkban. Ezeket a keveréseket elsőként a franciák kezdték el (!!!) nem az amcsik (!!!) az NRJ rádióban. Minden dal track id-jában volt egy comment a bpm számról és a hangnemről. Értelem szerüen a jinglek-nél is volt hasonló, így még a botfülű dj is össze tudta keverni, persze egy keveréssel elment vagy másfél perce. Pl. az ős Zenonnál. Ergo minden dalhoz volt többféle jingle használatban. Szerintetek mekkora volt csak a jingle park? :gülü:
 #37273  Szerző: VidámSrác

Kiru írta:Meg szabad tudnom,hogy neked melyik a kedvenc rádiód és miért?Köszönöm!Az én zenei világomhoz ez a rádió áll a legközelebb így 40-en túl!
juj, ez most offtopic lesz, de ha már megkérdezted, nekem nincs kedvenc hazai rádióm, szerintem a magyar rádiózás minden értelemben fényévekkel le van maradva a nemzetközi színvonaltól. ha pedig mindenképpen választanom kell valamit így 30-on innen, akkor a capital fm. hogy miért? hát ezekért az akusztikai orgazmust jelentő keverésekért, pedig ez még 2004-ben volt.
 #37271  Szerző: Kiru

VidámSrác írta:
Kiru írta:
VidámSrác írta:remélem nem szégyen megkérdezni: meg szabad tudnom, mit jelent az, hogy "jó neo :yeah:"?
Azt,hogy nekem ez a rádió tetszik!Szerintem már most jobb mint a sláger volt.
Kimerítő a válasz? :roll:
tökéletesen, köszönöm. ne vedd tolakodásnak, de azt még megkérdezhetem, hogy miért kell ezt mindig leírni?
Csak mókából!
De kérlek ha zavar akkor csak ezt írom,hogy jó neo! :lol: Meg szabad tudnom,hogy neked melyik a kedvenc rádiód és miért?Köszönöm!Az én zenei világomhoz ez a rádió áll a legközelebb így 40-en túl!
 #37270  Szerző: VidámSrác

Kiru írta:
VidámSrác írta:remélem nem szégyen megkérdezni: meg szabad tudnom, mit jelent az, hogy "jó neo :yeah:"?
tökéletesen, köszönöm. ne vedd tolakodásnak, de azt még megkérdezhetem, hogy miért kell ezt mindig leírni?
 #37269  Szerző: Ghee

Kiru írta:
Valld be, hogy oltod az olvasókat, hogy a Neo nehogy kilökődjön a fülükből, ha véletlenül odakapcsolnának. :P
 #37266  Szerző: Kiru

#37264  Szerző: Kiru

LuciFerko írta:Kiru: neked melyik jön jobban? 107,2 vagy 100,8?
Nekem 1o7,2!
 #37261  Szerző: LuciFerko

Kiru: neked melyik jön jobban? 107,2 vagy 100,8?
 #37260  Szerző: LuciFerko

hát hogy szerinte jó a neo :)
 #37259  Szerző: VidámSrác

remélem nem szégyen megkérdezni: meg szabad tudnom, mit jelent az, hogy "jó neo :yeah:"?
  • 1
  • 480
  • 481
  • 482
  • 483
  • 484
  • 584