RADIOSITE Fórum

• Music Channel, H!T Music - a DIGI zenecsatornái

#43273  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Érdekes hogy nincs hír arról hogy más szolgáltatok felvennék a kínálatukba őket. Mert szerintem nagyobb igény van rá mint VIVA-ra.
Maguk a csatornák nem lennének rosszak, de a Digi műholdas csomagjában szörnyű a minőségük, főleg a hang (szerintem rosszabb, mint a Direct-es VIVA és MTV), így nem hiszem hogy örömmel vennék fel a kínálatba a szolgáltatók.
Na igen. még az FTA román Music Channel is jobb minőségű. Ezek szerint csak mi fejünkre szarnak.
:(
 #43269  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Érdekes hogy nincs hír arról hogy más szolgáltatok felvennék a kínálatukba őket. Mert szerintem nagyobb igény van rá mint VIVA-ra.
Maguk a csatornák nem lennének rosszak, de a Digi műholdas csomagjában szörnyű a minőségük, főleg a hang (szerintem rosszabb, mint a Direct-es VIVA és MTV), így nem hiszem hogy örömmel vennék fel a kínálatba a szolgáltatók.
 #43258  Szerző: djlacee

De azért egy weblapot összedobhatnának már...
 #43249  Szerző: markfelt

Nem rossz, hogy már vannak műsorok is a Music Channelen. Dukai Regina néni előszeretettel mond zenei híreket pl. :-)

Na meg:
BRAVO OTTO 2010

SHOWTIME!

Június 5-én immáron tizennyolcadik alkalommal adjuk át az arany indiánokat!
Ahogy azt már megszokhattátok, olyan bulit csapunk a budapesti WestEnd City Center Millennium Tetőteraszán, ahol a magyar pop-rock mezőny elitje és az utóbbi idők legígéretesebb felfedezettjei is színpadra lépnek. Velünk lesz többek között Lola, Tóth Gabi, Brasch Bence, az Anti Fitness Club, a B.N.F., az Idiot Side és a Stereo 2.0, valamint az OTTO-n debütál vadonatúj dalával Mark. A díjátadó gálát pedig SP nagyszabású show-ja zárja!
A belépés természetesen ezúttal is INGYENES!

A BRAVO OTTO díjátadó gálát Dukai Regina és Steiner Kristóf vezeti, és idén a 1 Music Channelen is megnézheted!
(Őszintén szólva én szívesebben nézem, mint a Vivát.)
 #37281  Szerző: djlacee

Kép
Nagy nehezen felkutattam egy képernyőképet