RADIOSITE Fórum

• Sirius Rádió - Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa

#47001  Szerző: benjamin

én nem értem hogy lehet népzenei műsor egy kereskedelmi rádióban :unott:
 #37401  Szerző: jimmer

Gábor, ez így rendben is volna, de tudod mi próbáljuk (vagy inkább múlt időben: próbáltuk) fenntartani velük a jó viszonyt, erre számos példát felhozhatnék (legutóbb szilveszterkor mentünk át BUÉK ot mondani) erre ez a reagálás két hét után. Nem azt mondom h legyünk puszipajtások, mert ne, de azért ne kővel dobjanak ha én kenyeret viszek :)

innen nézve sztem jogos a felháborodásom/kirohanásom
 #37380  Szerző: mgabor

ha ez így van, elegánsabb rajta otthon röhögni egyet csendben, aztán elpicsázni hallgatottságban (már ha ez a dolga egy kisköznek :roll: )
 #37369  Szerző: jimmer

azt hittem a szomszéd szóból kiderült, de nem baj :)

Radio Smile - Kiskunfélegyháza

a szomszédot tessék szó szerint érteni, mert csak egy panelház választja el a két rádióstúdiót :D
 #37356  Szerző: Vendég

Bocs, de most nem ugrik be,hogy melyik rádiónál is dolgozol. Elárulnád? :blush:
 #37353  Szerző: jimmer

ja ahhoz képest hogy többek között a mi és más környékbeli rádiók oldalairól van összelopva :D
 #37352  Szerző: Vendég

Mindenesetre szép lett az új honlap
 #37351  Szerző: jimmer

SZÁÁÁNALMAS! :wailing:

Történt, hogy ma észrevettük, a szomszédos kerrádió (azaz a Sirius) weboldalát nem tudjuk megnyitni. A címet beírva a böngésző szerint nincs jogosultságunk megtekinteni. Hmm, jön kolléga mobilinternettel, nála tökéletes. Ja, hogy ugyanaz a netszolgáltató, az ip tartomány egy része megegyezik, tehát valószínűleg letiltottak minket, hogy ne nézhessük meg. Bebizonyosodott, hiszen egy proxy beiktatása után JÉÉ megjelent.

SZÁÁÁNALMAS, hogy egy kereskedelmi rádió egy kisközzel szemben ilyen " büntetést" alkalmaz :D :D :D

Azt hiszem, kellőképp jellemezték ezzel magukat :fuckyou:
 #13027  Szerző: Pasa

Sakál írta:Pasa: tényleg meghalt a tulaj?
Ha jól emlékszem, még tavaly itt a fórumon írta valaki, hogy igen. Vele együtt megszűnt a kisköz Sirius is.
 #12993  Szerző: Sakál

Sztem Gabriella lehetett az a hölgy. :) Ez már 2004 környékén volt ugye? Engem kedvesen fogadtak, alapvetően örültek mindenkinek aki részt akart ebben venni. Egy kedves, családias dolog volt sztem az egész. 92.3-on adott.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13