RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#37386  Szerző: Kiru

SzD írta:
Kiru írta:Gombos Edina nem lesz a bumeráng tagja mert keveselte a fizetését! :vomit: :vomit: Lali király írta az oldalán a fórumban
:lol: Érdekes, valamelyik héten meg a Story-ban sírt a pici szájacskája, hogy le kellett rombolni az épülő házukat, mert így, hogy nem kap pénzt, elfogyott nekik. (Igen...mivel nincs pénz, ezért csak úgy lerombolják azt, amit már összehoztak...hihető). De még mindig nem értem, ha valaki olyan jó műsorvezető, hírszerkesztő, vagy akármi, az miért nem talál magának munkát? Mondjuk ez is más, ha ajánlanak neki, ő meg visszautasítja...a helyében ezt nem tettem volna, mert nem hiszem, hogy nagyon ostromolják a jobbnál jobb ajánlatokkal. Különben már a mikrofon mögött ülne, vagy a képernyőn bájologna.
Igazad van ,sehova nem kell és mégis válogat!Kurva! :vomit:
 #37384  Szerző: Pasa

Kiru írta:Szabad megkérdeznem,hogy melyik a kedvenc rádiód?Köszönöm!
Szabad, a Sztár FM. Szívesen.
 #37381  Szerző: donder

LuciFerko írta:vidéki? :shock: az milyen?:)
Adótornyokra értette! Pl.: Tokaj 97,5 -ön is csak egy nyomi kis NEO_FM ID van kiírva! Még RT sincsen... :X.:
 #37378  Szerző: Richmonde

djlacee írta:Panashiba az az PS váltást se tudja lekérni :shock:
Nálunk a céges autó 2005-ös Opel Corsa Van. Az is küszködik a dinamikus PS-sel :lol: Egy ratyi gyári rádió van benne. A komolyabb gyáriak hasítanak és némelyik még az RT-t is tudja, na meg a PTY mellett a PTYN-t is.
 #37375  Szerző: djlacee

Panashiba az az PS váltást se tudja lekérni :shock:
 #37374  Szerző: LuciFerko

vidéki? :shock: az milyen?:)
 #37373  Szerző: Gyurii91

Kellene RDS módosítás. Az állami adón van "villogó" RDS, a kereskedelmin meg a monoton Neo FM... :D

Esetleg a frekvencia, vagy az épp hallgatható szám címe. (Soknak csak "vidéki" RDS-e van, és nem tudja lekérni. :hehe:
 #37363  Szerző: SzD

Kiru írta:Gombos Edina nem lesz a bumeráng tagja mert keveselte a fizetését! :vomit: :vomit: Lali király írta az oldalán a fórumban
:lol: Érdekes, valamelyik héten meg a Story-ban sírt a pici szájacskája, hogy le kellett rombolni az épülő házukat, mert így, hogy nem kap pénzt, elfogyott nekik. (Igen...mivel nincs pénz, ezért csak úgy lerombolják azt, amit már összehoztak...hihető). De még mindig nem értem, ha valaki olyan jó műsorvezető, hírszerkesztő, vagy akármi, az miért nem talál magának munkát? Mondjuk ez is más, ha ajánlanak neki, ő meg visszautasítja...a helyében ezt nem tettem volna, mert nem hiszem, hogy nagyon ostromolják a jobbnál jobb ajánlatokkal. Különben már a mikrofon mögött ülne, vagy a képernyőn bájologna.
 #37361  Szerző: Kiru

SzD írta:Az Ezeröcsiben szó esett arról, hogy Kautzky Armand még nem járt a Neo stúdiójában, és Winkler feldobta, hogy lehet, hogy majd ő is jön (pontosabban megy). Kicsit bebaszna, ha a mostani állomáshangot is lecserélnék és pont rá. Lehet gyártani az elméleteket...bár felesleges, mert gondolom, ha lesz is, akkor csak a Bumeráng hangja lesz...vagy az is lehet, hogy Robi nem tudja mit beszél. :)
Én is hallottam és csak össze- vissza beszélt!Kautzky a juventusra ment.Gombos Edina nem lesz a bumeráng tagja mert keveselte a fizetését! :vomit: :vomit: Lali király írta az oldalán a fórumban.Kíváncsian várom a 18.,hogy még mibe fog változni a neo,szerintem a honlapjuk akkor fog indulni a bumeráng honlapjával együtt.Alakul a neo és nem lesz ez rossz!
 #37358  Szerző: lali87

djlacee írta:Szerintem az előző állomáshang jó volt, aki most van az túl CSI -os :hehe:
Hát az előzőnél sok helyi rádiónak is karizmatikusabb állomáshangja van :) Nem tudom ki volt, de Kőszegi Ákos sokkal jobban illik a Neo arculatába....ami már majdnem Sláger rádiós :) Valamiért az első felmérések kimagasló Juventus hallgatottsága nagyon a Sláger-Danubius irányba tereli a Neo-t...ki érti ezt....ebből még piacvezetés vagy mifene is lehet.... :hehe:
  • 1
  • 478
  • 479
  • 480
  • 481
  • 482
  • 584