RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#37433  Szerző: lali87

Akkor írjátok meg nekik a...........nemtudom, hova :hehe:
Annyira profi a Neo, hogy a "nem működő" Sláger Rádiónak több elérhetősége van és válaszolnak is :D
Ellenberger a Neo-nak az EMG, Café elérhetőségein kívül (tudjuk, hogy egy és ugyanaz....csak az ORTT elött nincs semmi közük egymáshoz) három azaz 3 db elérhetősége van!!!!

Telefon:06-1/555-1000
SMS:06-30/303-0222
És persze a spotokban oly sokszor hangoztatott
kivansag@neofm.hu

Ennyi Magyarország "legnagyobb" kereskedelmi rádiójának összes elérhetősége :yeah:

Hibabejelentés, fórum, chat esetleg egy Hot line.....pár e-mail cím....minden műsornak legalább egy, de szokott lenni a műsorvezetőknek személyes is és még válaszolni is szoktak ( a Slágeresek ilyen bunkók voltak :roll: )......De két hónap alatt nem ért rá senki honlapot fejleszteni :D

Írtam erre a kívánság izére...de még egy egyen válaszlevelet sem küldtek, hogy fogadták vagy valami......Mondjuk egy kb.300 címes játszási listát küldtem SlágerDanubius Best off-ot :-D Ha maradéktalanul betolták volna a játszott zenék közé őket sokkal jobban tetszene a műsor....:P
 #37431  Szerző: Richmonde

csirkebogár írta:
Richmonde írta:Már pedig korábban nem volt ilyen jelenség...
Jó, csak ehhez a NEOnak semmi köze. Ha ott van gond, azt minden adónál kellene érzékelned. Márpedig ha ez csak egyiknél van, akkor ott az adóval vagy az antennával van gond, amit meg be kell jelenteni az AHnak és megcsinálják. Ha 30 napon belül nem, akkor meg az NHHnak kell jelenteni majd azok megcsináltatják velük.
Én kérek elnézést!
Tényleg nekem, mint hallgatónak kell bejelenteni? Nem akarok vitát, pusztán érdekel. Ha nálam xar a Neo vétele, nyilván ott fogom a problémát jelezni ahonnan a műsort adják a technikus küld nekem egy köszönő e-mailt, felemeli a farát és beszól az AH-nak akivel nem mellesleg szerződésben állnak. Szerintem. De írok nekik ha akarod, mert csípem a rádiót.
 #37430  Szerző: csirkebogár

Richmonde írta:Már pedig korábban nem volt ilyen jelenség...
Jó, csak ehhez a NEOnak semmi köze. Ha ott van gond, azt minden adónál kellene érzékelned. Márpedig ha ez csak egyiknél van, akkor ott az adóval vagy az antennával van gond, amit meg be kell jelenteni az AHnak és megcsinálják. Ha 30 napon belül nem, akkor meg az NHHnak kell jelenteni majd azok megcsináltatják velük.
 #37429  Szerző: csirkebogár

Richmonde írta: Minden jön rendesen, kivéve a Neot! Már más is jelezte, hogy amióta megtörtént a váltás serceg az adás. Nem hiszem, hogy az antannát bazdergálták volna, de tutira ott van a gixer. Kelet felé határozottan gyengébben szól. Vagy elverte a jég az antennát és nem veszik észre a reflexiót, vagy az ERP lett kevesebb, de ezt kétlem. Igazából mind a kettő elképzelhetetlen számomra, bár az AH-t ismerve... háááát :gülü2:
Csak szólok, hogy a "váltás" az gyakorlatilag egybeesett a digitális adók és antennák felszerelésével (DVB-T) mozdulhatott/romolhatott el valami, amit ha nem jelez senki, akkor nem csinál meg senki, lévén ugye nincs személyzet már ott. Tehát: tessék az AHnál reklamálni, amíg jó nem lesz.
 #37428  Szerző: Richmonde

csirkebogár írta:
Richmonde írta:Valami nem kóser Kékessel. Egerben recseg az egész és néha átvált a tokajira. (magasabb pontokon) Ilyen a Slágernél nem vóóót.
Akkor azzal a Harris adóval van valami gond, ami az adást sugározza. Mivel az átadási ponttól kezdve, ami gyakorlatilag az OMK-ban lévő optikai csatlakozó az AH a felelős mindenért, így egyből látható, hogy ez az AH sara. Az, hogy ilyen a Slágernél nem volt érdekes kijelentés, mivel ugyanezzel az adókkal ment a sugárzás ott is.
Érdemes az AHnál reklamálni: antennah@ahrt.hu
Már pedig korábban nem volt ilyen jelenség...
 #37427  Szerző: csirkebogár

Richmonde írta:Valami nem kóser Kékessel. Egerben recseg az egész és néha átvált a tokajira. (magasabb pontokon) Ilyen a Slágernél nem vóóót.
Akkor azzal a Harris adóval van valami gond, ami az adást sugározza. Mivel az átadási ponttól kezdve, ami gyakorlatilag az OMK-ban lévő optikai csatlakozó az AH a felelős mindenért, így egyből látható, hogy ez az AH sara. Az, hogy ilyen a Slágernél nem volt érdekes kijelentés, mivel ugyanezzel az adókkal ment a sugárzás ott is.
Érdemes az AHnál reklamálni: antennah@ahrt.hu
 #37426  Szerző: LuciFerko

mennyi SWR lehet ott? :shock: :shock: :shock: :shock:
 #37425  Szerző: Richmonde

Kelet, Dél-Kelet felé nem stimmel valami a tornyon, ez már világos. Most beszéltem egy tiszafüredi spannal, ő is "nyögvenyelősen" hallja a Kékest és csak a Neo sistereg a többi kiváló.

De ha nálad sem ok Luci akkor az egész antennamodul xarhatott be és megöli őket a reflexió, ami szerintem az eget veri a Kékesen.
 #37421  Szerző: donder

Richmonde írta:
Nightman01 írta:Nálam teljesen jó a 95.5,RDS-sel hasít,az adótól kb 150km-re délre..
Minden jön rendesen, kivéve a Neot! Már más is jelezte, hogy amióta megtörtént a váltás serceg az adás. Nem hiszem, hogy az antannát bazdergálták volna, de tutira ott van a gixer. Kelet felé határozottan gyengébben szól. Vagy elverte a jég az antennát és nem veszik észre a reflexiót, vagy az ERP lett kevesebb, de ezt kétlem. Igazából mind a kettő elképzelhetetlen számomra, bár az AH-t ismerve... háááát :gülü2:
Nálam sem jön! (95.5) :mellow:
 #37420  Szerző: LuciFerko

Richmonde írta:
Nightman01 írta:Nálam teljesen jó a 95.5,RDS-sel hasít,az adótól kb 150km-re délre..
Minden jön rendesen, kivéve a Neot! Már más is jelezte, hogy amióta megtörtént a váltás serceg az adás. Nem hiszem, hogy az antannát bazdergálták volna, de tutira ott van a gixer. Kelet felé határozottan gyengébben szól. Vagy elverte a jég az antennát és nem veszik észre a reflexiót, vagy az ERP lett kevesebb, de ezt kétlem. Igazából mind a kettő elképzelhetetlen számomra, bár az AH-t ismerve... háááát :gülü2:
Enyingen 5 elemes antennával H polárban a 95.5 Mhz az 18 dB, a 102,7 meg 29-30 dB :gülü2:
  • 1
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • 584