Richmonde írta:Én kérek elnézést!De, egy normális országban ennek így kellene működnie, te szólsz a rádiónak, azok szólnak a műsorterjesztőnek, az első szóra megjavítja a hibát, visszaszól a rádiónak, az meg neked és megkérdezi, hogy ok-e.
Tényleg nekem, mint hallgatónak kell bejelenteni? Nem akarok vitát, pusztán érdekel. Ha nálam xar a Neo vétele, nyilván ott fogom a problémát jelezni ahonnan a műsort adják a technikus küld nekem egy köszönő e-mailt, felemeli a farát és beszól az AH-nak akivel nem mellesleg szerződésben állnak. Szerintem. De írok nekik ha akarod, mert csípem a rádiót.
DE! Magyarországon, ahol az összes műsorszolgáltató kivétel nélkül nagy ívben úgy kakil az összes hallgatóra/nézőre, hogy szép nézni ez úgy működik, hogy szólsz a rádiónak, ha telefonon eléred, ha az e-mailedet egyáltalán olvassa valaki, mikor megunod szólsz az AHnak, ott attól függően, hogy kihez kerül az e-mailed vagy történik valami vagy nem, ha nem, akkor szólsz az NHHnak, akik 30 napon belül megcsináltatják, ha olyan kedvük van.
Nekem egyébként mindegy mit csinálsz, írsz-e vagy sem, én elmondtam, hogy mi a módja, hogy jelezd a hibát, de ha az én közelemben lévő adóval lenne ez, addig baszkurálnám az AH-t, míg nem csinálja meg. Egyszer csak megunnak és inkább megjavítják.