RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#37480  Szerző: Kiru

LuciFerko írta:Ma azért durva volt:
Andain - Beautiful things
Gadjo - So many time CLUB MIXBEN!!!

JÓ NEO :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:
2 nagyon jó zene.Látod azért alakul a neo!
 #37479  Szerző: VidámSrác

LuciFerko írta:JÓ NEO :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:
jajjj... :S
 #37473  Szerző: LuciFerko

Ma azért durva volt:
Andain - Beautiful things
Gadjo - So many time CLUB MIXBEN!!!

JÓ NEO :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:
 #37464  Szerző: djlacee

Az ország legnagyobb lefedettségű kereskedelmi rádióját neten hallgatni? :hehe:
 #37462  Szerző: lali87

Neten borzalmas a stream :x És a hiba nem nálam van mert minden más szépen szól. :blush: Így nehéz megszeretni :) Dinamikátlan és torz......vagy ez is egy új kísérlet hallgatóelüldözésre :lol:
 #37461  Szerző: Kiru

SzD írta:
lali87 írta:Álláspont (...) <----Ez kajakra a Kossuthra való :yes:
Az lehet (bár nem feltétlenül értek vele egyet), de muszáj, hogy ilyen műsor is legyen, különben az ORTT morci lesz.
Szeva,PL:A classfm-en akkor miért nincs ilyen műsor?Köszönöm válaszod!
 #37458  Szerző: mgabor

lali87 írta:Már többször elmondtam......Magyarisztán területén sz..ni az ember fejére ősi hagyomány....pusztán hagyománytiszteletből nem foglalkoznak veled..... :hehe:
akkor most nézzük a magyar ember és a hangminőség egymáshoz való viszonyát,

1.) "mit, nincs ennek semmi baja, mér szólna ez rosszul, ja, most hogy mondod, mintha egy kicsit, mindegy, le van szarva, jó ez, szól"

2.) "úúúbzmeg, vettem géphez ilyen kettőpontegyet, az a neve, hogy hama háromszázduplavé, olyan jól szól bzmeg, hogy rezeg bele az ablaküveg"

3.) amelyik az utcán, buszmegállóban, buszon stb. lóbálja a telefont a kezében, headsetre már nem telik, hadd élvezze mindenki a szétáradó cssz, cssz, cssz élményt :)
 #37453  Szerző: zenefalo

Richmonde írta:Valami nem kóser Kékessel. Egerben recseg az egész és néha átvált a tokajira. (magasabb pontokon) Ilyen a Slágernél nem vóóót.
Én meg azt hittem,hogy az antennaerősítőm gerjed a 95.5-ön. Mert én Kékestől légvonalban kb.15 km-re dél-délnyugatra lakom ;) Amúgy még a Slágernél is volt ilyen recsegés,ropogás,hullámokban előfordult :sealed:
 #37452  Szerző: centerweb

Azon gondolkozom, hogy ha már a wisebuddah megcsinálta nekik a hírek arculatát (mert az egészből egyértelműen rájukismerni), akkor lehet hogy hamarosan vokáls szignálokat is csináltatnak? A legutóbb készített wb.-s szignálpark a német rs2-nek készült, amiben a hír bedek gyakorlatilag majdnem ugyanazok mint itt, csak a kezdő dallam van megfordítva, és kicsit megcsavarva. Ha belegondolok, még énekelni is lehet a jelenlegi dallamra hogy "neeeóeffem" :boldog:
 #37448  Szerző: lali87

Már többször elmondtam......Magyarisztán területén sz..ni az ember fejére ősi hagyomány....pusztán hagyománytiszteletből nem foglalkoznak veled..... :hehe:
  • 1
  • 474
  • 475
  • 476
  • 477
  • 478
  • 584