donder írta:Discovery mikor hozza be a HD adását? Mert Astrán (kódolva ugyan) de már megy!Angol nyelven már van egy ideje.
http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... l?Itemid=2
donder írta:Discovery mikor hozza be a HD adását? Mert Astrán (kódolva ugyan) de már megy!Angol nyelven már van egy ideje.
mlaszlo írta:ha mondjuk a Nat Geo Wild vagy a History után odakapcsolsz, akkor látványosan gyengébb a DiscoveryHát ha odakapcsolok, csak sajnos olyanok itt nincsenek...
Pasa írta:Akkor passz. A tréhómos analóg kábelen jó a Discovery 82 centis CRT-n nézve.Végülis nézhető, de ha mondjuk a Nat Geo Wild vagy a History után odakapcsolsz, akkor látványosan gyengébb a Discovery
Pasa írta: Na ugye, ennyit a digitális kábeltévéről. Itt analógon mindegyik hibátlan.Nem hiszem, hogy ez a UPC hibája lenne, kábelen nem nyúlnak a bejövő jelhez, nincs is miért spórolni és analógon is ugyanolyan gyenge, 82 cm-es LCD tv-n nézve.
mlaszlo írta:A magyar nyelvű Discovery csatornák (és sajnos mások is, pl. Eurosport, Hallmark) borzalmas minőségűek, életlen, elmosódott kép, pixelesedik és a hang is nagyon gyenge.Na ugye, ennyit a digitális kábeltévéről. Itt analógon mindegyik hibátlan.
donder írta:Úgy olvasom nem csak én éreztem kicsit skizónak a kérdésed.Ghee írta:A UPC Bp. fejállomás analóg kábelén nem rossz.Úgy értettem hogy sok az ismétlés! És azt kérdeztem hogy a környező országokban is így van-e!?
Ghee írta:A UPC Bp. fejállomás analóg kábelén nem rossz.Úgy értettem hogy sok az ismétlés! És azt kérdeztem hogy a környező országokban is így van-e!?
donder írta:Új szlogenje van a Discovery Channelnek, "Merj élni!" címmel. Ezentúl Sima Discovery Ch újítások: 2 új Discovery által gyártott reklám, és jobb magyarítás. Csak Magyarországon ilyen szar a Discovery, vagy más országokban is???Ilyen téren más országokban nem tudom mennyire igényesek, de minőség terén szerintem az utolsók között vagyunk. A magyar nyelvű Discovery csatornák (és sajnos mások is, pl. Eurosport, Hallmark) borzalmas minőségűek, életlen, elmosódott kép, pixelesedik és a hang is nagyon gyenge.![]()