RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#37678  Szerző: Vendég

djlacee írta:Az egyik osztrák rádión van egy ilyen hogy "nincs dalismétlés reggel 6-tól este 6-ig", ha ennek a Rádió1-en kellene lennie, akkor "Te McFly, hozz már pár CD-t mert nincs elég zene a gépben" :lol:
Legalább nem kell félni attol,hogy betelik a winchester. :lol:
 #37676  Szerző: djlacee

Az egyik osztrák rádión van egy ilyen hogy "nincs dalismétlés reggel 6-tól este 6-ig", ha ennek a Rádió1-en kellene lennie, akkor "Te McFly, hozz már pár CD-t mert nincs elég zene a gépben" :lol:
 #37674  Szerző: Nightman01

A szolnoki r1 adó, (ex R2000) nem véletlen terjed szépen. Szolnok egyik legmagasabb pontján van,90 m-es 24 emeletes ház tetején. Fura,hogy délre is jól terjed,hisz az adó Nyugat,keleti irányba szór,még anno a 4-es főút miatt tervezték így..
 #37664  Szerző: music4everyone

A szolnokit meg túl gyengének jelölik,mert a térkép szerint kb 20 km-es körben fogható,én meg 45 km-re lakok tőle dél felé,és tisztán rds-sel jön magnóval és néha mobillal is.
amúgy tényleg lesz nyíregyházán is?
sztem majd lesz még itt freki bővítés,mivel ebben az évben kb 50 új pályázat lesz,amiben lesz jópár Rádió1,meg remélem Rise FM meg talán Roxy is(mert úgy hallottam hogy azok is terjeszkednének) :)
 #37656  Szerző: Gyurii91

Az alsó (2. térképen) azaz Orosháza 90.2 kicsit erős... Max. 10km-es vonzáskörzet. :X.:
 #37643  Szerző: LuciFerko

Azért ez elég gáz nem? Mármint Komlót Nagykanizsa helyére rakni...
 #37638  Szerző: lali87

Ez a térkép tájékoztató jellegű, itt találtam a Site-on. Mellesleg az r1 honlapja még inkább eltúlozza lefedettséget és a komlói adót nagykanizsa környékén mutatja :) valjuk be jobban néz ki, hogy ott is van :) pedig nincs......Szükség lenne a netes bővítésre.....hát igen pénzbe kerül...ez van....

Kép
 #37635  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:94.6ba belever a fehérvár rádió veszprémtől 5km-re :gülü2:
Ezt nem is értem, hogy egymáshoz viszonylag közel eső városokban, ahol fennáll a lehetősége, hogy zavarja egymást két rádió, miért adnak ki ennyire közeli frekvenciákat? Ugyanilyen itt nálunk a 90,3-90,4 vagy Észak-Budapesten a 90,9-91,1.
 #37633  Szerző: LuciFerko

94.6ba belever a fehérvár rádió veszprémtől 5km-re :gülü2:
 #37632  Szerző: mlaszlo

lali87 írta: Már ahol :) kb. az ország 30%-át fedik le......Zalaegerszegen vagy Szombathelyen :-) Mobillal, rádiósmagnóval esélyed nincs

Kép
Sajnos a térképen jelölt területeken sem mindenhol jön be, pl. a 103,9 Budapestről Észak-Nyugat felé haladva igen hamar eltűnik (Biatorbágy, Budakeszi térségében alig jön), a 94,6 sem igazán fedi le a Balatonnál a jelölt területet, a déli parton még úgy ahogy jön, de az északi oldalon Balatonkenese után szinte nyoma sincs, annyira leárnyékolnak a hegyek, illetve a 101,8 sem igazán fed le ekkora területet, Velence környékén már közel sem jön olyan tisztán :(
  • 1
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • 482