RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#37718  Szerző: Pasa

reaxol írta:Én sajnálom a Danubiust, nagyon remélem, hogy a márkanevet nem hagyják kárba veszni és valaki akinek lesz esze, ezen a néven fog indítani egy helyi rádiót valahol.
Így van, óriási hiba ezt veszni hagyni. Közép-Európa, sőt a "béketábor" legelső kereskedelmi rádiója volt a Danubius. Lehet szidni, de úgy gondolom, hogy mivel a magyar médiatörténelem része volt, nagy kár érte...
 #37703  Szerző: centerweb

LuciFerko írta:Az ős DALET :shock:
4.3
 #37701  Szerző: LuciFerko

Az ős DALET :shock:
 #37673  Szerző: reaxol

egon2 írta:A youtubon találtam ezt a kis filmet a Danubius Rádió 1 napjáról!
A felvétel 1998-ban készült!
http://www.youtube.com/user/pretanet#p/u/32/qfxepIum0MU
Én 2001-ben jártam ebben a stúdióban, akkor még ugyanígy nézett ki, mikor egyszer bekéredzkedtem a Buza Sanyi féle Cappucinóba, természetesen adásba nem kerültem, amúgy is a technika érdekelt, amiatt mentem be egy teljes adásra. Nagyon jó kis stúdió volt az :) Van pár fényképem is valahol...

Ezek az új stúdiók, ahol már csak két monitor, két klaviatúra, két egér, meg az asztalba süllyesztett három db potméter van, nekem már nem tetszenek, olyan lecsupaszítottak, túl egyszerűek.

Én sajnálom a Danubiust, nagyon remélem, hogy a márkanevet nem hagyják kárba veszni és valaki akinek lesz esze, ezen a néven fog indítani egy helyi rádiót valahol.
 #37663  Szerző: SzD

Elég oldszkúl :D De jó...
 #37631  Szerző: erogen

Ez így van.Bár nekem a Sláger mindig is egy mézesmázos alakulat volt.A Danubius ennek az ellentéte.Pont az utóbbi időben kezdett megint felfelé ívelni.Erre vége.......Sajnálom nagyon.
 #37628  Szerző: lali87

Hát nem tudom mi igaz ebből...de ha igaz azt sajnálni fogom mert "Az én rádióm" is volt. Volt benne valami emberközeli ami a Classból hiányzik! Lehet, hogy csak a 15 év danubius hallgatás beszél belőlem, de nekem nagyon fog hiányozni.... :S
Lehet, hogy a Danu meg a Sláger "szarok" voltak és a megszűnésük óta sok igényes és persze igénytelen rádiót hallgattam meg és többet meg is kedveltem, de az én ízlésem nagyban fedte a közízlést és én nagyon szerettem ezt a két rádiót.....A Juve és most már a Neo is próbál versengeni az erre vágyókért de mind a ketten messze vannak a Sláger de főleg a Danubius hangnemétől és zenéjétől.....

Ezért volt a Danubius (és a Sláger) az ÉN Rádióm!!! :(
 #37608  Szerző: Gyurii91

donder írta:Pert nyert a Danubius az ORTT ellen
danubius.hu írta:A Fővárosi Bíróság elsőfokú döntése kimondta, hogy alaki hibák miatt ki kellett volna zárni a kereskedelmi rádiós pályázatból az Advenio Zrt-t, amely végül győzött és november 19-én elindította a Class FM-et.
És a másik, hogy NEM szűnt meg a Danubius rádió, mert még mindig van stream, és műkszik! :)
Igen a hónap végig még menni fog, de csak zene. Ezt Garami Balázs (Bláz) írta.
 #37584  Szerző: donder

Pert nyert a Danubius az ORTT ellen
danubius.hu írta:A Fővárosi Bíróság elsőfokú döntése kimondta, hogy alaki hibák miatt ki kellett volna zárni a kereskedelmi rádiós pályázatból az Advenio Zrt-t, amely végül győzött és november 19-én elindította a Class FM-et.
És a másik, hogy NEM szűnt meg a Danubius rádió, mert még mindig van stream, és műkszik! :)
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 109