RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#3799  Szerző: rsite1

Jesszusom. Idegbeteg vagy?
 #3797  Szerző: nyikolaj

Én csak kiállok az igazamért.Az lehet,hogy még hétvégén nincs műsoruk,mivel még egy friss rádio,de hétkoznap van.Holnap hallgassátok.
 #3795  Szerző: Pasa

nyikolaj írta:Én csak arra leszek kiváncsi,hogy holnap milyen pofát fogtok vágni.
Miért vagy ilyen agresszív?
 #3793  Szerző: nyikolaj

Én csak arra leszek kiváncsi,hogy holnap milyen pofát fogtok vágni.
 #3792  Szerző: t

hehe, klub lesz belőle biztos :mrgreen:
 #3790  Szerző: nyikolaj

Igen.HID RÁDIO FM 100.6.Ez a szlogenuk jelenleg.A reggeli műsor reggel 6-tol kezdődik.És emlitetted,hogy jazz megy rajta.Nappali orákban is gyakran vanhogy egymás után egy pár jazz felvételt lenyomnak.Ilyenkor bemondja egy szignál.hogy a:Ez a JAZZ KLUB.Holnaptol tessék hallgatni.
 #3788  Szerző: centerweb

Én csak azt nem értem aki tájékozatlan az minek ir véleményt.
Légyszives vegyél vissza magadból! Egyébként is, amikor tegnap (vagy tegnapelőtt) hallgattam, akkor is számok mentek egymás után, akkor pont 2 magyar szám következett egymás után. És a hangminőség is ugyanolyan volt... Mindegy, mindjárt kiderül
 #3787  Szerző: tomee87

Tegnap hallgattam, ocsmány minőségben hallottam zenét, RDS továbbra is FM_100.6 volt. Én nem észleletem változást.
 #3786  Szerző: Pasa

nyikolaj írta:Ti megvagytok zakkanva!?
Sajnos meg. :lol:
 #3785  Szerző: centerweb

tudnál részletesebben mesélni róla? én kb. 1 órával ezelött hallottam belőle pár percet, akkor jazz ment. tegnap az RDS még 100.6 volt. Be is mondják hogy Híd Rádió???
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 97