Volt Ganxsta Zolee & Kartel is
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
Promenád írta:Csatlakoznék az előttem szólókhoz.. A keményen fogalmazókról meg csak egy mondás jut eszembe: A stílus,maga az ember..Mipi írta:Egyes fórumozók nagyon kemények ám a hozzászólásaikkal! "Nem hallgatom a 3 parasztot a mai naptól!"Akkor én is kemény leszek és ezért a 3 parasztért hallgatom majd csak amig ők vannak adásban. A Petőfi meg maradjon a kis sznoboké."Ezek után csak a Petőfit hallgatom!"
![]()
Én is kemény leszek! Ezek után a NEO -t hallgatom!
Mipi írta:Egyes fórumozók nagyon kemények ám a hozzászólásaikkal! "Nem hallgatom a 3 parasztot a mai naptól!"Akkor én is kemény leszek és ezért a 3 parasztért hallgatom majd csak amig ők vannak adásban. A Petőfi meg maradjon a kis sznoboké."Ezek után csak a Petőfit hallgatom!"
![]()
Én is kemény leszek! Ezek után a NEO -t hallgatom!
lali87 írta:Látom neked kimaradt az EstFMGhee írta:Én nem arra a "Kádárra" gondoltam, hanem errelali87 írta: Aki Kádárék helyében nem szerződtette volna le őket az köpjön a magasba és álljon alá"Addig jó, míg Kádár él!", mert az hagyta volna csődbe menni Magyarország legnagyobb kereskedelmi rádióját egyszerűen mert finnyás....ez üzlet se több, se kevesebb....hallgatott vagy, vagy nem létezel
Teccikérteni
Ez az EMG és nem a Magyar Népköztársaság mindenható ura....
![]()
Ghee írta:Én nem arra a "Kádárra" gondoltam, hanem errelali87 írta: Aki Kádárék helyében nem szerződtette volna le őket az köpjön a magasba és álljon alá"Addig jó, míg Kádár él!", mert az hagyta volna csődbe menni Magyarország legnagyobb kereskedelmi rádióját egyszerűen mert finnyás....ez üzlet se több, se kevesebb....hallgatott vagy, vagy nem létezel
Teccikérteni