RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#37954  Szerző: nekem8

"Jó látod nálunk nem igazán vannak régi meghatározás szerinti műsorok. Nem tartom értelmét a műsornak, az eperben zenefolyam van, ahová információkat szurkálunk be.
Sport műsor autós műsor, ha ilyenekre gondolsz az tényleg nincs. Egyszerű az oka. A kutyát sem érdekli, a hallgató zenét akar hallgatni, nem beszédet, már a 2 perc beszédről is elkapcsol.... ezek szerint te nem.
Akkor neked ott az Európa rádió ha műsor kell. Mi zenei szórakoztatást csinálunk. kevés frappáns beszéd, sok zene. Ez a 21.sz. Jóreggelt.
Johnny " ez igen köszönöm a felvilágosítást! :shock:
 #37917  Szerző: mjoel

nekem8 írta:Én műsorról beszéltem!Ki kíváncsi horoszkópra délután?Ne csináld egy kívánságműsor nem szerkesztett,azt a hallgatók szerkesztik,ez csak egy kis töltelék!Na mondj még egyet! :chinese:
okéé! Te nyertél...... ;)
 #37878  Szerző: nekem8

Köszönöm Obladioblada ;)
 #37876  Szerző: nekem8

Azért túlzásokba se ess Johny,mert ezek a srácok műsort csináltak,és szórakoztattak,miért ment ez a Partyfeeling majdnem egy évig akkor?Emlékszem a B52-es bulitokra mi a barátnőimmel például miattuk mentünk el,és ha jól emlékszem onnan is adták az adást,és ők voltak a hangulatfelelősök,ha nem voltak jók ,miért ők voltak a középpontban?
Ugye azért elhamarkodtad egy kicsit a lejáratásukat ;)
 #37867  Szerző: Obladioblada

nekem8 írta:Én műsorról beszéltem!Ki kíváncsi horoszkópra délután?Ne csináld egy kívánságműsor nem szerkesztett,azt a hallgatók szerkesztik,ez csak egy kis töltelék!Na mondj még egyet! :chinese:
Csak, hogy védjem a mundér becsületét. Bár semmi közöm hozzá... A délutáni horoszkóp, ahogy én hallottam, már a következő napi horoszkóp.

De a kivi tényleg nem műsor. Ez valóban igaz, és minden rádióra érvényes.
 #37863  Szerző: nekem8

Én műsorról beszéltem!Ki kíváncsi horoszkópra délután?Ne csináld egy kívánságműsor nem szerkesztett,azt a hallgatók szerkesztik,ez csak egy kis töltelék!Na mondj még egyet! :chinese:
 #37641  Szerző: mjoel

nekem8 írta:nem maradt egy normális műsoruk sem :vomit: :wailing:
De maradt a kívánságműsor én előszerettetel hallgatom, így legalább fel lehet mérni a Miskolci fiatalok zenei igényeit. Sajnos azt tapasztalom, hogy a Miskolcon élő fiatalonak nincs kialakult zenei igényük, amit az aktuális rádióban hallgatnak az a menő. De remélhetőleg ez hamarosan változni fog.

Egyépként a minap nekem is kértek zenét és jó érzés volt, hogy a barátaim gomdolnak rám és ezúton is köszönöm nekik.
üdv.
 #37622  Szerző: nekem8

nem maradt egy normális műsoruk sem :vomit: :wailing:
 #37621  Szerző: nekem8

Sajnálom én is egy jó kis műsor volt!Gondolom ide is elért a válság!?! :( de nem értem miért pont egy szombat estét kell beszüntetni,számomra is rejtély!Volt valami ami nem volt túlvariálva,viszont egyszerűségéből adódóan is jó volt,hm....................hová lett? :(
 #37196  Szerző: Szd96

Miért nincs szombatonként Partyfeeling? :( :cry: :wailing:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 45