RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#4044  Szerző: Sz.

hdshouter írta:
orrhang írta:szól még a gosk???:)
Én arra leszek kíváncsi, hogy lesz-e valami szöveg, mint a Deejay-nél vagy anno a Danubius-nál, hogy "Köszönjük a figyelmet, ezek voltunk mi, éjféltől hiába keresik a Gold-ot, a helyén nem lesz semmi. Filmes nyelven szólva ennyi. A Gold FM működésének ideje alatt megpróbált IGÉNYES műsorokat sugározni." stb.

Én mindenesetre 9.-én tapadok rá a 106.5-re, kíváncsi leszek az uccsó pillanatoktra (amúgy is olyan megindító lesz az számomra, meg azt hiszem itt néhányunknak mindenképp. :mrgreen: )
Vedd fel :)
Majd felkerül a valamikor újra talpraálló radiosite archívumba.

"A Gold FM működésének ideje alatt megpróbált IGÉNYES műsorokat sugározni."
Szerintem inkább a "MEGPRÓBÁLT"-ot kellett volna nagybetűkkel írni :)
 #4042  Szerző: hdshouter

orrhang írta:szól még a gosk???:)
Én arra leszek kíváncsi, hogy lesz-e valami szöveg, mint a Deejay-nél vagy anno a Danubius-nál, hogy "Köszönjük a figyelmet, ezek voltunk mi, éjféltől hiába keresik a Gold-ot, a helyén nem lesz semmi. Filmes nyelven szólva ennyi. A Gold FM működésének ideje alatt megpróbált IGÉNYES műsorokat sugározni." stb.

Én mindenesetre 9.-én tapadok rá a 106.5-re, kíváncsi leszek az uccsó pillanatoktra (amúgy is olyan megindító lesz az számomra, meg azt hiszem itt néhányunknak mindenképp. :mrgreen: )
 #4038  Szerző: Johnny

Szerintem messze van még a gosk kikapcsolása...pedig 9.-e csüt. péntekre egy kis vidám megemlékezést is lehetett volna szervezni. Megbeszélni az eltelt szép éveket... :D
 #4017  Szerző: Pasa

orrhang írta:Mi lesz egyébként a 106.5-el?
sssssssss, legalább két évig... :roll:
 #3984  Szerző: orrhang

szól még a gosk???:)
Kíváncsi leszek 9-e után mi fog történni (ha jól emlékszem az a határidő, igaz?) vaj elhallgat -e és lesz-e a csend az általa meghonosított 106,5 -on vagy tovább szórhatja hirdető igéit:)
Én egyébként úgy látom, hogy valaki nagyon nem hagyja, hogy Miskolcon legyen valami normális rádió. A Juve-nak lenne ekkora befolyása? Pedig igazán jó lenne már, kitárgyaltuk csomószor, nem is lenne nagy fáradtság megtalálni az embereket hozzá, a müsorokat, meg talán a miskolciak is megérdemelnék!
Mi lesz egyébként a 106.5-el? A Hir Tv-ben Szalay nem mondott konkrétumot róla. Kíváncsi vagyok, ötletek?
 #3901  Szerző: Obladioblada

Idézek:

"Azt mondta a pénzügyminiszter: amennyiben a Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga nem állapodik meg az Advertummal, és nem ajánl fel reklám- és marketing jogokat, amelyből az Advertum visszafizethetné ezt a 3,1 milliárd forintot, akkor értelemszerűen a kormány átgondolja a helyzetet, visszavonja azt a kormánygaranciát, amit az Advertum részére biztosítottak, és természetesen, ha van egy ilyen szándék a Magyar Hivatásos Labdarúgó Ligában, akkor a 3,1 milliárd forintra vonatkozóan garanciát vállal az MHL által felvett hitelre"

Én úgy tudom nincs ilyen szándék az MHLL-ben, így ennyi volt. Eddig mindenhol azt olvastam, hogy nem tudnak megegyezni, hiszen annyira zavaros ez az egész, hogy azt sem tudják melyik klub mennyivel tartozik, és értelemszerűen aki nem tartozik vagy aki kevesebbel, az nem fogja átengedni a reklámjogokat olyanok helyett, akik igen... Átláthatatlan. Magyar foci, 2008.

Röviden: se rádiók, se pénz.

A teljes cikk: http://www.gondola.hu/cikkek/61440
 #3844  Szerző: Pasa

Obladioblada írta:ezt egy pesti ember nem értheti
Biztos igazad van. Bocs...
 #3798  Szerző: Obladioblada

Pasa írta:
Obladioblada írta:Mert már annak az egynek is örülnénk, azért. A kettő már az "álom, álom, édes álom" kategória.
Pedig ha Debrecennek sikerült...
Ne haragudj, ha általánosítok, de ezt egy pesti ember nem értheti, nem láthatja át. Óriási különbségek vannak vidéki nagyváros és vidéki nagyváros között. Helyi lobbi, politika, civil szervezetek, lakosság, érdeklődés, stb. Órákat tudnánk erről beszélni, de nem akarok mélyebben belemenni. Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc. Három külön világ. Mi vagyunk a leginkább mostohagyermekként kezelt régió. És ebbe a helyi ember vagy belefárad, vagy ebben acélosodik meg.

A remény hal meg utoljára, hogy a közhelyszótárból idézzek én is.
 #3796  Szerző: Pasa

Obladioblada írta:Mert már annak az egynek is örülnénk, azért. A kettő már az "álom, álom, édes álom" kategória.
Pedig ha Debrecennek sikerült...
 #3791  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta:De miért irjátok azt,hogy 1db kerrádio kell.Miskolcon min 2 helyi szukséges a juve,és a sztár mellett! :evil:
Mert már annak az egynek is örülnénk, azért. A kettő már az "álom, álom, édes álom" kategória.
  • 1
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 222