RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#37998  Szerző: SzD

Igen, az is elég tetszetős volt. Talán kicsit jobban is nézett ki, de azért ez is elég faya.
 #37996  Szerző: lali87

SzD írta:Nagyon tetszik a stúdió! :) Épp olyan barátságos, mint a café stúdiója.
A Slágeré szerintem barátságosabb volt......meg talán több ablak volt rajta :)
 #37995  Szerző: SzD

Nagyon tetszik a stúdió! :) Épp olyan barátságos, mint a café stúdiója.
 #37994  Szerző: lali87

http://index.hu/kultur/media/2010/01/19 ... _helyukon/

Én tilosban parkoltam, senkinek nem ártottam mégis megbüntettek a közterületesek és fizetnem kellett, igaz a kocsim csak fél méterre lógott bele egy rakodási területbe amit senki nem használ, mert az összes bolt bezárt aki használta :( ....de hát a szabály az szabály kicsengettem az ötezer forintot.....mert ezt írja a törvény.....pont.
...itt tönkre tettek két jólmenő vállalkozást utcára került vagy 100 ember....igazat is ad a bíróság...és még a felperesek fizetnek röhej....
Az alperesek azzal védekeznek, hogy csak 1 pontban adott igazat a bíróság....igen de ez az egy pont annyit jelent, hogy nem létezhetnének az új rádiók :)...pont.
 #37937  Szerző: LuciFerko

Az előbb az R1-en és a Neón másodpercre pontosan ment egyszerre Madonna: Celebration :shock:
 #37926  Szerző: Nightman01

Ez így van ahogy írod,nem is én sznoboztam.. Olvass vissza picit..
 #37924  Szerző: mgabor

Nightman01 írta:A stílus,maga az ember.. ;)
egyfajta stílus azok lesznobozása is, akik nem a legszélesebb körben szeretett nagyszerű trendeket követik...
  • 1
  • 467
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • 584