RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#3871  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Ok, köszönöm. Most jutott eszembe h hűség alatt emelt árat a Exter, szal elvileg gond nélkül lemondhatom. Ennek utána járok.
Szerintem erről azért tényleg érdemes jól körbekérdezősködni, nehogy aztán magas kötbér legyen a vége. A kiesésmentes szolgáltatóváltáshoz pedig az kellene, hogy legyen élő ADSL előfizetésed, vagyis előre ne mond le, hanem majd a választott szolgáltató elintézi a felmondást vagy személyesen kell felmondanod, miután megkötötted az új szolgáltatóval a szerződést, különben ha jól tudom van valami több tízezer forintos aktiválási díj, ha a megszűnés után 3 hónapon belül kötsz újra ADSL előfizetést.
 #3870  Szerző: Zoshi

Ezt én nagyon jól tudom, ezért automatán is hagytam.
Ám találtam újjakat, (8 HD csatorna) amik a Vidánál még nincsnek, mondjuk kb 1 hónap múlva lesznek. Igaz h nemtom, nézni őket. de így megtom nézni nincs e vmi rejtett csatorna amit tesztelnek. Olyan is volt már h új csati került be, tesztként, és kódolatlanul. Na, akkor tudom majd nézni ha lesz ilyen. :)
 #3858  Szerző: ktvs

Chester írta:Nekem a STB-om Vidás, csak szólok! De azé megpróbálhatod: 1206
T-nél is ua., de ez a menű csak a kézi "telepítéshez" való. Új csatornákat nem lehet vele találni, mert adott körzetben (egy-egy fejállomáshoz tartozó terület) csak a NIT-ben kihirdetett csatornák vannak a rendszeren, ezeket a STB automatán lehangolja és betölti...az már más kérdés, hogy ha nem fizetsz elő, akkor nem láthatod. Csak megjegyzem, ha az "alapértelmezett" frekvenciát elállítjátok, esetleg a szoftver frissítést "kézi"-re kapcsoljátok, akkor ezzel azt éritek el, hogy a STB-otok nem fogja autómatikusan letölteni az új szoftvert (ha lesz) ill. nem fogja autómatán lehangolni az új csatornákat, ha esetleg bővítés lesz. üdv ktvs
 #3840  Szerző: Zoshi

Ok, köszönöm. Most jutott eszembe h hűség alatt emelt árat a Exter, szal elvileg gond nélkül lemondhatom. Ennek utána járok.
 #3839  Szerző: rsite1

Chester írta:És mennyire stabil, megbízható?
Mondjuk itt it T-s vonalon jön a Externet, és nincs problémám. Hónapok óta hozza a 8mbot ahogy kell.
Itt is 'Matávos' vonalon jön, és semmi gond nincs vele. 2002 óta van kb, és össz. volt eddig talán 4 óra kimaradás,
mert elvágta valami gép az optikát. Ennyi. Sebességet nagyjából hozza. Átlag 7,5 Mbit a letöltés, feltöltés 500 Kbit.
 #3838  Szerző: Zoshi

És mennyire stabil, megbízható?
Mondjuk itt it T-s vonalon jön a Externet, és nincs problémám. Hónapok óta hozza a 8mbot ahogy kell.
 #3828  Szerző: Zoshi

Aszem jövő év elején amint lejár a a szerződésem az Externetnél váltani fogok net szolgáltatót. T-Home:
http://www.t-home.hu/lakossagi/internet ... sic_medium

Ugyan az mint ami most van 8/512, csak 4000.el olcsóbb..
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 93