RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#38079  Szerző: csirkebogár

1. Szerintem ez az egész fenyegetés kamu, kell egy kis reklám nekik, aztán iratnak egy ilyen cikket. Ki az a hülye, aki a fenyegető SMSeket kitörli? Amúgy ha ki is törli, a szolgáltató tárolja, hogy milyen számról kapott SMSt egy adott napon és időpontban. Ugyanúgy ha letiltod a számod, azt csak a hívott személy nem látja a hozzád és a másik félhez tartozó telefonközpont naplózza azt.

2. Aki Kósa Urat fenyegette meg, és nem kamu a történet, az ne nagyon hencegjen vele lehetőleg, mert 5 évig visszamenőleg lehet feljelentést tenni a Rendőrségen, továbbá mivel befolyásos emberről van szó, hétszáz, hogy kiderítik ki volt az és elkapják a tökét, aztán kap minimum 3 év felfüggesztettet.
 #38068  Szerző: lali87

Szent a béke? :shock: Akkor hallgassunk egy kis NeoFM-et :yeah:
Nem rossz a műsor, de a zenei váltások szerintem túl élesek :S
 #38067  Szerző: mgabor

kösz
 #38065  Szerző: SzD

:chinese:
 #38062  Szerző: rsite1

mgabor írta:de úgy látszik, túl türelmes itt a moderáció.
Nem, csak nem volt itt.
donder írta:Béke van akkor? :mellow:
Igen, 2 hét múlva visszajöhetsz. Addig értékeld át a dolgokat.
(és ne próbálj visszajönni addig, mert úgysem tudsz)

A hozzászólásokat nem törlöm, hadd okuljon ebből más is.
 #38060  Szerző: donder

Béke van akkor? :mellow:
 #38059  Szerző: SzD

lali87 írta:Naaaaaa más is off-olt már szét topicot..... :gonosz:
Csúnya dolog :shoot: de néha ez van 8-)
Igen, de itt nem is erről van szó. Ebben az esetben ez csak másodlagos.
 #38058  Szerző: donder

Jó, vegyük úgy mint ha le sem írtam volna! Ugyan már több mint 2 éve történt, akkor is csak heccből na, most ez miért baj, ártatlan csíny volt. Fel sem jelentettem, tehát ennyi. ;) Ezen kár volt felhúznunk magunkat...
 #38056  Szerző: lali87

Naaaaaa más is off-olt már szét topicot..... :gonosz:
Csúnya dolog :shoot: de néha ez van 8-)
 #38054  Szerző: mgabor

megsúgom, hogy a rendőrség ki tudja kérni a letiltott számról indított hívásra vonatkozó adatokat is, ahogyan a szolgáltató is eltárolja azt, úgyhogy ne örülj a hatalmas eszednek, egyébként mauroval együtt már ennek feléért kivágtam volna mindkettőtöket, mint macskát szarni, hogy ilyen eszetlenségekkel bírtok foglalkozni, de úgy látszik, túl türelmes itt a moderáció.
gondolom, anyádék is büszkék lennének rád, ha tudnák.
  • 1
  • 464
  • 465
  • 466
  • 467
  • 468
  • 584