rsite írta:Ám hogy ne csak a szám járjon a témaváltás szükségességéről, hanem a tettek mezejére lépjek: mi a véleményetek az Ezeröcsiről?Egy kuv@ jó műsor
Erről a műsorról még sok szó nem esett. Jövő héttől egyébként már du. 5-től lesznek.

rsite írta:Ám hogy ne csak a szám járjon a témaváltás szükségességéről, hanem a tettek mezejére lépjek: mi a véleményetek az Ezeröcsiről?Egy kuv@ jó műsor
Erről a műsorról még sok szó nem esett. Jövő héttől egyébként már du. 5-től lesznek.
rsite írta:Ám hogy ne csak a szám járjon a témaváltás szükségességéről, hanem a tettek mezejére lépjek: mi a véleményetek az Ezeröcsiről?Nekem bejön. Kifejezetten "drivetime" műsor, bár néha erőltetettek a párbeszédek. Mi lesz a délutáni show? Erről van valami info?
Mauro írta:Csak az első napon akkor is főleg a Bochkor....utána azért átértékelték és csak az ORTT-t szidták de azt rendesenolvaso1 írta:Csak, hogy én is csatlakozzak maurohoz és Janihoz..én se bírtam/nem is bírom most se őket. Egyébként.. már nov 20-án tudták, hogy mennek a neora...És ennek ellenére uszítottak a NEO ellen. Két szemét láda.![]()
Valaki tényleg elverhetni őket.
Mauro írta:Két szemét láda.Beléd is gratula!![]()
Valaki tényleg elverhetni őket.
olvaso1 írta:Csak, hogy én is csatlakozzak maurohoz és Janihoz..én se bírtam/nem is bírom most se őket. Egyébként.. már nov 20-án tudták, hogy mennek a neora...És ennek ellenére uszítottak a NEO ellen. Két szemét láda.