Itt azoknak akik nem akarnak videózni 

Voga soha nem volt Sláger alkalmazott, ha jól tévedek, most alkalmazott a Neo-n de, hogy miért nem "sztárolják" azt nem értem
Boros-Bochkor valamiért külön van kezelve....
Voga készítette az új szignálokat állítólag, valszeg direkt nem rakta bele magát.....
....fene tudja 
Én nem kényszerülök rá, én azért hallgatom mert szeretem hallgatni.....
Ja és ez itt a reklám helye:
Vasárnap 18:00-kor reinkarnálódik a Lalikirály....."Magyarország országos frekvenciáján melyen megszólal...NeoFM...."

SzD írta:Mellesleg a Bumeránggal kapcsolatosan sosem értettem, hogy Vogát miért hagyják ki mindenből? Se szignálokban, se a plakátokon, sehol nem szerepel. Anno olvastam valami olyasmit, hogy Neki valami van a szerződésével és ezért van ez. De ez már nem az a szerződés...Mellesleg a Bumeráng név, logo, műsor, honlap és az összes hozzájuk kapcsolódó dolog tulajdonosa a Boros-Bochkor páros.... A NeoFM "csak" a műsort veszi tőlük semmi más köze nincs hozzá... Voga valamiféle társult tag aki "bele épült" a műsorba 3. személyként
Oké, ő nem celeb, de a műsor oszlopos, és egyetlen olyan tagja, aki miatt hallgatnám a műsort, nem csak akkor, ha rákényszerülök (pl. amikor buszon ez üvölt).

Voga soha nem volt Sláger alkalmazott, ha jól tévedek, most alkalmazott a Neo-n de, hogy miért nem "sztárolják" azt nem értem

Boros-Bochkor valamiért külön van kezelve....
Voga készítette az új szignálokat állítólag, valszeg direkt nem rakta bele magát.....

Én nem kényszerülök rá, én azért hallgatom mert szeretem hallgatni.....

Ja és ez itt a reklám helye:
Vasárnap 18:00-kor reinkarnálódik a Lalikirály....."Magyarország országos frekvenciáján melyen megszólal...NeoFM...."