RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#38740  Szerző: Zoey

Az egyébként mitől van, hogy vannak olyan napok, amikor nincs műsor bizonyos sávokban - amikor egyébként lenni szokott -, nincsenek hírek sem, csak zenék vannak szignálok nélkül (néha még szignálok sem)? Pl. én ilyenkor, a kív.műsor idejében tapasztaltam az elmúlt hetekben többször is, ma is. Ilyenkor a zenék sem hiszem, hogy beszerkesztettek, mert előfordul több ismétlés is, sokszor egy órán belül is. Ez a Plusszon is így van ilyenkor, vagy csak itt a 103 Sztáron?
 #38730  Szerző: molnarb

Hát elindult... tartalmilag még gyengus, de legalább van és majd alakul.... valakinek még ennyi sincs
http://www.sztarfmmiskolc.hu
 #38714  Szerző: Pasa

Én meg azt hallottam, hogy egyelőre még a Juventus üzemelteti. Aztán meg ki tudja, talán lesz annyi esze az új tulajnak (bérlőnek), hogy nem változtat...
 #38695  Szerző: markfelt

nyikolaj írta:Tényleg!Nem úgy volt,hogy a pesti is megszünik(átalakul?)
Állítólag már Kaposvárról megy. Gondolom a következő hallgatottsági mérés eldönti majd, hogy merre tovább.
 #38694  Szerző: nyikolaj

Tényleg!Nem úgy volt,hogy a pesti is megszünik(átalakul?)
 #38693  Szerző: markfelt

Pasa írta:Ideje lenne két külön topikot nyitni, mert a két Sztár FM-nek - műfajilag - már köze nincs egymáshoz. Zavaró, hogy sokszor nem értem, ki miről beszél itt, mert nincs ott, hogy miskolci dolgokról esik éppen szó. :S
Mivel ez egy - vélhetően - ideiglenes állapot (Balázs is mondta, hogy a 103.0 lehet, hogy Rádió Plusz lesz majd, valamint a pesti Sztár FM is N-Joy gondozásban van most már, ki tudja mi lesz vele), marad így. Ha valamit nem értesz, az biztos miskolci dolog. :D
 #38692  Szerző: Pasa

Talán ideje lenne két külön topikot nyitni, mert a két Sztár FM-nek - műfajilag - már köze nincs egymáshoz. Zavaró, hogy sokszor nem értem, ki miről beszél itt, mert nincs ott, hogy miskolci dolgokról esik éppen szó. :S
 #38650  Szerző: nyikolaj

ja... én csak most látom.
 #38648  Szerző: Szepi

L vs. LL
 #38646  Szerző: nyikolaj

Miért mi baj van azzal,hogy HALLGASSA?
Ez egy felszólító mód.A mondat úgy hangzott,hogy hallgassa a Sztár fm-et....Nem értem mi ebben a hiba?
Magázódó módban van.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 65