RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#38765  Szerző: Snake

Nightman01 írta:A Rise stábja is biztos rájött,hogy a sikerhez plusz kell.. :D ..
RiseFM Plusz - a BKV vadonatúj átnevezett szolgáltatása, tiszta lefedettség, már nem csak budapesten :D :smoke:
 #38763  Szerző: Nightman01

Igen,a térkép tényleg érdekes.. A budapesti adó -nem csak szép időben,hanem mindíg- szépen szól még Kecskeméten is pl.. Szeged fölött mit jelöl a térkép? Picit rossz helyen Szentest,a R+ miatt? A Rise stábja is biztos rájött,hogy a sikerhez plusz kell.. :D Már most nagy változásokat tippelek frekvenciaügyben.. Itt vidéken is beindult a ,,mozgolódás'' ..
 #38760  Szerző: djlacee

Korrekt lefedettségük lesz :)
 #38758  Szerző: Zoey

Okkkké, nem frissítettem egy ideje... Elolvastam, és már tudom :)
 #38755  Szerző: markfelt

Mondjuk vannak érdekes anomáliák a cikkben: :D

- Kaposvár 91.2 és 102.6? Tényleg mindkettőn lesz?
- A cikkben szerepel Dombóvár, a térképen nem, valamint a cikkből és a térképről is hiányzik Szigetvár. Kimarad a mókából, vagy csak nem jelölték?
- Győr 103.1 szerintem nagyobb.
- Derecske 94.7 is szerintem nagyobb, vagy inkább északra "csúcsos", bőven fedi Debrecent is. A Pluszt sem értem, hogy miért nem "gyúr" Debrecenre, állítólag sztereóban szól a derecskei adás a cívisváros nagy részén.

Szeged meg Pécs elég fura helyre van berajzolva.
Zoey írta:És Győrben melyik veszi át? A Kék Duna? Nem hinném, mert akkor más városban is átvenné. Esetleg az Oxygen?!
El kéne olvasni a cikket.
 #38754  Szerző: Zoey

És Győrben melyik veszi át? A Kék Duna? Nem hinném, mert akkor más városban is átvenné. Esetleg az Oxygen?!
 #38753  Szerző: lali87

Majdnem eltaláltam....de volt még egy nagylelkű győri rádió aki közvetíti az áldást :)
Kép
 #38662  Szerző: djlacee

Hát mer Enjoy, N-JOY Classic, K1 Rádió
 #38634  Szerző: Nightman01

Kaposvár környékén nem vagyok ism,de a térkép 3 különböző helyen jelöli Kaposvárt,mért is? ?
 #38631  Szerző: LuciFerko

A letenyei adó elég picivel megy, Nagykanizsán nyoma sincs.
  • 1
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 470